0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και γιατί να μη ζητήσει 45.000 και 6000 μόνιμους αλλά τους ζήτησε όλους αναπληρωτές;
Μάιο Ιούνιο δε ξερω αν είναι εφικτό για εκλογέςθα έχουμε ενδοσχολικές εξετάσεις και πανελλήνιες περιπλέκεται το θέμα , ειδικά αν χρειαστούν και δεύτερη εκλογική αναμέτρηση
Δεν τον έχω για χαζό να πάει τώρα για εκλογές και να φάει τα άκυρα του κοσμου
Δε θα μπορούσε να στείλει αίτημα στο Εσωτερικών για 7-8.000 μόνιμους αντί για +19.000 αναπληρωτές;; Τι, όχι;... (φάνηκαν ξεκάθαρα οι προθέσεις με αυτό το αίτημα)...
Προσωπικά σε ζήτηση που είχα με άτομο μέσα στα πράγματα μου είχε πει πως δεν επηρεάζει η προεκλογικη περίοδος τους διορισμούς ,μόνο που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν εκείνες τις μέρες
To +19.000 Αναπληρωτές από πού προέκυψε; (μου είπαν ότι αυτό κατάλαβαν και κάποιοι στο FB)Για το 2021-2022 το αντίστοιχο αίτημα θα έπρεπε να ήταν περίπου 48.000, εκ των οποίων πήραν 39.000- (εξ ου και η παραδοχή ότι φέτος έχουν μείνει ακάλυπτα 9.000+ κενά) και περίπου 2400 3μηνους (αρχές Δεκεμβρίου + αρχές Ιανουαρίου) μέχρι σήμερα. Συνολικά αυτή τη στιγμή εργάζονται περίπου 41.000 Αναπληρωτές (Σ.Σ. κάποιοι αθροίζουν τις προσλήψεις χωρίς να υπολογίζουν μη αναλήψεις, παραιτήσεις, αναβαθμίσεις ΑΜΩ σε ΑΠΩ).Για το 2022-2023 το αίτημα έφθασε τους 59.000+ υπολογίζοντας 11.000+ για:α) Συνταξιοδοτήσεις 2022β) Επέκταση Ολοημέρου στην Πρωτοβάθμιαγ) Αύξηση στην Παράλληλη ΣτήριξηΠροφανώς το 59.000+ είναι ακραίο νούμερο και προφανώς δεν θα εγκριθεί στο σύνολό του (όπως κάθε χρονιά δεν εγκρίνεται το 100%).