0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης ΟΧΙ δεν έχουμε όλοι τις ίδιες πηγές...οι δικές μου είναι καλύτερες από τις δικές σου
+Kιρκη!
Μήπως να αναφέρετε και σε εμάς ποιες είναι οι πηγές σας; Αμφιβάλλω ότι έχετε έγκυρες πηγές, γιατί αν είχατε θα ξέρατε κάτι παραπάνω και κάτι που να ισχύει. Προσωπικά το μόνο άτομο που εμπιστεύομαι για ενημέρωση είναι ο Patreas.
Οπότε για να κάνουμε ένα ρεπετασιον κολοτουμπα δεν κάνουν οι πηγες μου κωλοτουμπα κάνουν οι δικές μου σκεψεις που είναι δικό μου πρόβλημα
Σας το έγραψα και παραπάνω αλλά μάλλον χάθηκε στη ροη της συζήτησης όποτε πάμε πάλι: Ο Patreas δεν μεταφέρει πολιτικές πληροφορίες ή εκτιμήσεις. Ο Patreas μεταφέρει δεδομένα από τις υπηρεσίες του υπουργείου . Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Μην τα μπερδεύετε. Η Κικρη μεταφέρει (αξιόπιστες κατ έμε) πληροφοριες και εκτιμήσεις, που επίσης δεν έχουν σχέση με τα δεδομενα που μεταφέρει ο patreas. Είναι εντελώς άλλο πράγμα και μη συγκρίσιμα μεταξύ τους.
Πιστεύω πως θα απαντήσει ο Πατρεας επί του θέματος. Πάντως επαναλαμβάνω ότι αποκλείεται χθες να ήξερε ότι έχει γίνει αίτημα στο Εσωτερικών για 8.000 μόνιμους και να μη μας το είπε. Ενώ μας είπε για το αίτημα για 59.000+ αναπληρωτες..Μας ενημερώνει πάντα εγκαίρως και αξιόπιστα για ο, τι ξέρει. Ή είναι ραδιο αρβυλα το 8.000 ή δεν έχει φτάσει ακόμα στα αυτιά του και θα το μάθει σύντομα...