0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά ο riverlow είναι απλά 2ος λογαριασμός νεοδιόριστου μέλους του pde που απλά δεν έχει τα κότσια να τα λέει με το άλλο ψευδώνυμο του και είπε ας φτιάξω ένα 2ο να πετάω ότι μου κατέβει στο κεφάλι μπας και τρομάξω κανένα. Η απελπισία βρωμάει από χιλιόμετρα.
Μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορεί να εκληφθεί το σχόλιό σου... Είναι επιβεβαιωμένο ότι διορισμοί ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ φέτος! Η επίσημη ανακοίνωση και ο αριθμός στα μέσα με τέλη Μαΐου. Τελεία και παύλα.
Δυστυχως δε θα γινουν διορισμοι.Ειναι πολλες οι πιεσεις σαπο τους νεοδιοριστους λογω της μη μειωσεως της οργανικης.Διορισμοι απο Σεπτεμβρη του 2023 για να ερθουν ολα ισα βαρκα ισα νερα.Μιλαω εγκυρα.
δεν ειμαι σιγουρος και εγω οτι θα γινουν διορισμοι. Ανεξαρτητα το τι λεγεται. Το θεμα ειναι οτι οι περσινοι νεοδιοριστοι αποδεχτηκαν τους οποιοδηποτε ορους της εγκυκλιου διορισμων! αλλιως να μην πηγαιναν οπως θα κανω και εγω μετα απο 17 χρονια αναπληρωση! το ηθικο ειναι αλλο το σωστο ειναι αλλο! τα κενα πρεπει να δινονται παντου και οχι οπως περσι που εστειλε 100 Πε 11 στα νησια οτα μονο στο λεκανοπεδιο υπαρχουν 250 οργανικα!!!! αυτο ηταν αδικο! ομως το αποδεχθηκαν ! δικαιωμα τους !!! το ηθικο ειναι να δωσει ολα τα οργανικα κενα σωστα ετσι ωστε ο καθενας απο εμας να κανει τις επιλογες του. Ο παλαιος ειναι αλλιως δεν υπαρχει διοτι υπηρξε ενα συστημα διορισμων οπως υπηρξε (πχ δεν δοθηκε καμια μοριοδιοτηση στους ασεπιτες του 2008)!!!! λοιπον ο καθενας κανει τις προσωπικες του επιλογες .
Αν δεν υπηρχε η συσταση απο τους θεσμους για μειωση των συμβασιουχων, θα ανησυχουσα και εγω
Oι νεοδιοριστοι αγωνιζονται για το καλυτερο. Και για σενα οταν ερθει η ωρα θα ειναι καλυτερες οι συνθηκες....εκτος κι αν εισαι σιγουρος οτι δε θα διοριστεις εφοσον εισαι πισω στους πινακες και κρινεις μια κατασταση απο αποσταση.