0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως πρόκειται για μια εμπεριστατωμενη ανάλυση, πολυσέλιδη και ενδιαφέρουσα. Δεν προτείνουν στην τύχη αριθμό διορισμών ανά ειδικότητα.
Υπάρχουν κάπου εκκαθαρισμενοι πινακες ειδικής μετά τους διορισμούς της ειδικής του 2020 και μετά τους διορισμούς γενικής του 2021; Και για πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια.
Οι θέσεις συμβούλων αυξήθηκαν σε 800. Λογικά αυτο σημαίνει ότι θα αυξηθούν και τα οργανικά κενά εφόσον περισσοτεροι συνάδελφοι θα γίνουν πλέον σύμβουλοι. Εκτός αν κρατάνε τις παλιές οργανικές τους θέσεις. Το γνωρίζει αυτο κάποιος;
Ας δώσει μόρια στις σοβαρές σπουδές πχ μεταπτυχιακά 1ο και 2ο και να σταματήσει τα χαζο-σεμιναρια και τις χαζο-πιστοποιησεις...έλεος...
Κατά την προσωπική μου άποψη οι ξένες γλώσσες δε θα έπρεπε μοριοδοτουνται τόσο πολύ. Φυσικά καλό είναι να γνωρίζει κάποιος ξένες γλώσσες αλλά σε έναν εκπαιδευτικό τι προσφέρουν; Αντιθέτως το να συμμετέχει κάποιος σε συνέδρια ή σε σε περιοδικά επιστημονικά με άρθρα και εισηγήσεις αυτό θα ήταν ένα κριτήριο για μοριοδοτηση.
Tα οργανικα κενα υπολογιζονται με τοσο λαθος και μη ρεαλιστικο τροπο που δεν παιζει κανενα ρολο αν θα εχεις 20 ή 2000 συμβουλους. Ολοι θεωρουνται μαχιμοι καθηγητες που διδασκουν 20ωρες μαθημα! Αρα ακριβως ιδια τα οργανικα (και για διορισμους, και για μεταθεσεις και για τοποθετησεις), περισσοτερα τα λειτουργικα κενα.