0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα γίνουν και φέτος γι αυτό ανοίγουμε τους πίνακες ειδικής αγωγής για να καταθέσουν...... Πόσο πιο απλά να το πει. Άρα το φέτος σημαινει να προκηρυχθούν φέτος για να γίνουν του χρόνου
Αν προταθούν οι πολύτεκνοι να πάτε στα δικαστήρια.Έχουν ήδη μοριοδοτηθεί.Είμαι μόνιμη εκπαιδευτικός, με 2 παιδιά αναπληρωτές, και το χάλι των πολύτεκνων το έχω δει τόσα χρόνια. Όλο άδειες πάίρνουν,εφημερίες δεν κάνουν,σε εκδρομές δεν πάνε
Μ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι εσύ. Οι διορισμοι στην ειδική θα γίνουν φέτος απο τους υπάρχοντες. Με τη συμπλήρωση των 1300 οργανικών που έμειναν για να ξανα γίνουν διορισμοί στην ΕΑΕ πρεπει να δημιουργηθουν πληθωρα τμηματων ενταξης. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΦΕΤΟΣ, του χρονου ΔΕΝ θα είναι. Του χρονου επισης με τοσα λεφτα που θα φυγουν για εκλογες ΔΕΝ θα γινουν διορισμοί
Ρε συ gia ...είπαμε σας βόλεψε ο ΣΥΡΙΖΑ αν και ήσασταν χαληλοβαθμοι και επιτυχόντες ... ούτε καν διοριστεοι . Πάρε τώρα και άλλους διορισμούς και μάλιστα θα μας εκπλήξει ο αριθμός έτσι για να έρθεις στα ίσια σου !!! Και μην στείλεις pm πάλι γιατί δεν μπορώ να διαχειρίζομαι τα ψυχολογικά του καθενός .
Δεν ειναι μονο οι πολυτεκνοι αλλα και τα διπλα μορια! Τα οποία θα φέρουν τα πανω κατω στους πινακες..
Συναδελφε math τους πινακες τους ανοιγει φετος γιατι τελειωνει η ισχυ τους τον Αυγουστο. Οταν λεει καποιος θα κανουμε φετος διορισμους εννοει φετος το καλοκαιρι. Εγω ετσι ξερω απο τα προηγουμενα χρονια. Τωρα αν τους προκηρυξει και τους κανει τοτ χρονου, ειναι αλλο καπελο. Δεν θα λεγονται φετινοι διορισμοι. Επισης, με την λογικη αυτη οι διορισμοι της Ειδικης εγιναν το 19. Κσι της Γενικης το 20
Τολακη ο συναδελφος math εκφραζει μια ορθη απορια. Απλα με την λογικη οτι τους προκηρυσσω το 22 και τους καμω το 23, ειναι σαν να τους κανει του χρονου.Με την λογικη αυτη, οι διορισμοι της Ειδικης το 19, εγιναν απο τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον Μαιο του 19 βγηκε η προκηρυξη.