0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το θεμα ειναι να μην βγαινει χολη και κακια απο καποια ατομα για τους νεους διορισμους. Τα νουμερα θα φανουν σε ενα μηνα
Εγω Σερραιε, που ξερεις ποσο σε εκτιμω, θα σου πω ενα πραγμα. Η χολη η μεγαλη βγηκε στην συνεντευξη της Κεραμεως το Σαββατο στο ΣΚΑΙ. Την ειδα ζωντανα και ειδα αλλες 3 φορες το βιντεο. Η Κεραμεως δεν ειπε προσπαθει. Ειπε θα γινουν διορισμοι φετος. Μαλιστα, σταματησε καιβτον Αυτια για να του το πει. Και η gia ελεγε τα δικα της. Οτι ειπε προσπαθει. Το οποιο το ειχε πει στις προηγουμενες συνεντευξεις της. Οχι σε αυτη ομως. Δεν ειναι υποκειμενικο. Ειναι αντικειμενικο. Τωρα εχει γραψει πολλα πραγματα τα οποια μου βγαζουν κατι ασχημο. Τι να σου πω. Απλα σου ανεφερα 1 παραδειγμα
Το ξερω οτι θες. Απλα σου ειπα τι εχω δει στο φορουμ απο την gia. Προς το παρον. Τωρα ο αριθμος θα φανει τον Μαιο. Και η Κεραμεως δεν ειπε τιποτα οταν ρωτηθηκε απο τον Αυτια
Εσύ πρόσεχε να μην πετάς πολύ ψηλά γιατί όσο πιο ψηλά πετάς τόσο πιο απότομη η πτώση. Και παιδιά σας το έχω ξαναπεί: Αφού δεν το έχετε με τις προβλέψεις γιατί τις κάνετε; Θέλετε να πηγαίνετε συνέχεια κουβά; Και άντε, δεν είστε καλοί στις προβλέψεις. Δεν μπορείτε ούτε να "διαβάσετε" όσα είπε η Κεραμέως; Καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε ορισμένοι