0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν μπορω να βοηθησω και εγω , οι 20 ωρες χρησιμοποιουνται για τον υπολογισμο των διορισμων και των μεταθεσεων (κατι που εχει κανει ζημια στους φυσικους). Απο κει και περα για τα κενα που εχει το καθε σχολειο και τις οργανικες τοποθετησεις τωρα του Μαιου λαμβανεται υποψιν ο αριθμος 12 ωρων α αναθεσης (εκτος απο τοποθετησεις υπεραριθμων οπου εκει ειναι ενιαια τα κενα). Φυσικα επειδη δεν προκειται να βρεθουν τοσα οργανικα κενα στους ΠΕ.04 (Χ,
Οχι δεν παει ετσι. Οι πρωτες 12 ωρες συνιστουν ενα κενο οργανικο για σχολειο. Και μετα καθε 20 ωρες ερχεται το επομενο κενο. Αρα οι 12 ωρες ενα κενο , οι 32 ωρες 2 κενα, 52 ωρες 3 κενα κλπ. Για τις τοποθετησεις σε σχολεια αυτη την περιοδο. Αυτο ισχυει για ολες τις ειδικοτητες φυσικα.
Δεν υπάρχει ΦΕΚ ούτε για το 12 ούτε για το 20? έτσι για επιβεβαίωση το λέω... δεν τα βρίσκω πουθενα.ΘΑ κάνω πως δεν καταλαβαίνω τα υπόλοιπα για να μην κουράσουμε τους συναδέλφους πάλι.
Καλησπέρα σας . Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου : εμείς οι φιλόλογοι στους νέους διορισμούς να κάνουμε αίτηση ή θα χάσουμε το χρόνο μας για 200 -300 κενά ;
Αυτές είναι ώρες Α αναθεσης?
Μάλλον χάσιμο χρόνου, Κίρκη... Παιδιά, μην μπείτε καν στον κόπο για 300 κενά... Αφήστε εμάς να πάμε που το θέλουμε... 😃😃😃
Τοτε τα κενα δεν ειναι 2250.Ειναι 22250. Αν ως κενο χαρακτηριζουμε εκεινο των 8 ωρων.Αλλά δεν βγαινει ακρη με αυτο.Αυτο εννοουν οι συναδελφοι οταν λενε για 1000 κενα στους ΠΕ02;Δεν εχουν μονο κενα οι Πε02 τοτε. Ολοι εχουν πολυαριθμα!