0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι διορισμένοι της ειδικής έχουν δικαίωμα να ξανακαταθέσουν αιτήσεις σε αυτή την προκήρυξη. Για ποιους εκκαθαρισμένους μιλάτε? Άσε που θα μπουν και τα κολλέγια οπότε θα έρθουν τα πάνω κάτω.
Δεν πρέπει πρώτα να παραιτηθούν; Δε νομίζω να κρατάς τη θέση σου, να ολοκληρώνεις όλη τη διαδικασία (να βγαίνει δηλαδή πού διορίζεσαι με τη νέα προκήρυξη) και μετά αν σου αρέσει το μέρος που διορίζεσαι τότε να παραιτείσαι. Χώρια του ότι φτου κι από την αρχή η 2ετία για μετάθεση κι η 5ετία για μετάταξη στη γενική.
Φίλε trust όχι δεν πρέπει να παραιτηθούν. Διάβασε αυτό:https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/355556_dimosioi-ypalliloi-ti-ishyei-gia-diorismo-se-deyteri-thesiΛέει η εγκύκλιος:Λαμβανομένων υπόψη των ανωτέρω, σε περίπτωση αποδοχής διορισμού ήδη υπηρετούντος υπαλλήλου σε δεύτερη θέση σε έναν από τους φορείς της παρ.1 του άρ.35 του Υπαλληλικού Κώδικα, ο υπάλληλος δεν οφείλει να υποβάλει αίτηση παραίτησης στον πρώτο φορέα διορισμού του, δεδομένου ότι όπως ρητά προκύπτει από τη διάταξη της παρ.3 του ίδιου άρθρου, η παραίτησή του από το φορέα αυτό θεωρείται ότι συντελείται αυτοδικαίως με την αποδοχή του διορισμού του στο νέο φορέα.Άρα αν είσαι δημόσιος υπάλληλος κάπου και αποδεχθείς διορισμό αλλού ουτε καν υποβάλλεις παραίτηση αλλά η σχέση λύνεται αυτοδίκαια. Τώρα αν δεν σου αρέσει η περιοχή που διορίζεσαι δεν ξέρω. Επειδή όμως το κόβω απίθανο να απολύεσαι μάλλον κρατάς τη θέση που είχες. Εξάλλου λέει οτι η σχέση λύνεται αν αποδεχθείς δεύτερο διορισμό όχι αν δεν αποδεχθείς.
Όταν λες αρκετά λάθη; Έχουν αφαιρεθεί όλοι οι διορισμοί που έχουν γίνει τα τελευταία 2 χρόνια (Ειδική, ΕΕΠ-Ε
Ισχυει βικτορ. Ειναι και δικο μου λαθος
Θα πρέπει να έχουν κλείσει και διετία στην ειδικη; δηλαδή Αυγουστος2022;
Δεν χρειάζεται η διετία. Οι της ειδικής μπορούν απο πέρισυ στις 18/8/2021 (αν δεν κάνω λάθος τότε έκλεινε ένας χρόνος απο το ΦΕΚ διορισμού τους) να συμμετέχουν κανονικά σε ενδεχόμενους νέεους διορισμούς. Ο περιορισμός αυτός είναι. Να έχει συμπληρωθεί 1 χρόνος απο το ΦΕΚ που διορίστηκε κάποιος.
Ναι βικτορ. Αυτο εννοω. Να ρωτησω κατι ; Τους εκαθαρρισμενους πινακες δεν θα επρεπε να τους επεξεργαζεται το ΥΠΑΙΘ ;