0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και οι διετια ποιους αφορά ;
στους μαθηματικούς ειδικής έχει στην πρώτη 30αδα 5 άτομα που δεν πρέπει να βρίσκονται. Δεν κατηγορώ καποιον είναι εξαιρετική δουλειά συγγνώμη
Θεωρητικά, αν γίνουν οι φετινοί διορισμοί μετά τις 18/8, τότε θα μπορούν και οι νεοδιοριστοι να κάνουν αίτηση Αποκλείεται βέβαια να γίνει αυτό.
Παιδιά λίγο να προσέχουμε τι γράφουμε, ειδικά με το κλίμα που επικρατεί εδώ μέσα. Προφανώς και δεν επιτρέπεται αυτό που αναφέρεις, καθώς μιλάμε για την ίδια προκήρυξη.
Σίγουρα δεν είναι η ίδια προκήρυξη.
Το Φεκ διορισμού πέρισυ στην γενική είχε ημερομηνία 10/8 Μέχρι τότε οι διορισμένοι μπορούν να κάνουν αίτηση σε όποια προκήρυξη θέλουν. Δεν μπορούν όμως να διοριστούν σε νέα θέση αν δεν παρέλεθει η ημερομηνία 10/8. Μετά τις 10/08 μπορούν κανονικότατα. Εννοείται σε άλλη θέση απο αυτή που είναι. Όσον αφορά αυτό που έγραψε o mstag εκ πρώτης όψεως συμφωνώ αλλά δεν είμαι σίγουρος. Εγώ πχ έκανα αίτηση σε μια προκήρυξη (2ΓΕ/2019) σε 2 ειδικότητες. ΠΕ83 και ΠΕ86 και διορίστηκα ως ΠΕ83. Άραγε όταν ξαναγίνουν αιτήσεις θα έχω το δικαίωμα να ξανακάνω αίτηση ως ΠΕ86 παρόλο που είναι η ίδια προκήρυξη (αν φυσικά γίνουν διορισμοί μετά τις 10/08); Νομίζω ναι αλλά who knows.
Αυτό που γράφεις victor123 είναι μια υποπερίπτωση που ίσως και να παίζει, δεν ξέρω. Αλλά γενικά, ένας πχ που διορίστηκε ως ΠΕ02 δεν μπορεί να ξανακάνει ως ΠΕ02 τώρα, αυτό λέω.
Για τη γενική δε μιλούσε ο συνάδελφος πριν; Για να κάνουν οι νεοδιόριστοι της γενικής νέα αίτηση για διορισμό τώρα στη γενική;
Σύντροφοι και συντρόφισσες !!! Οι της ειδικής αγωγής που έχουν ήδη διοριστεί μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους μόνο αν περάσει η ημερομηνία του ΦΕΚ διορισμού τους , πράγμα που ΔΕΝ θα γίνει . Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις της υπουργού . Ο αριθμός των διορισμών θα ικανοποιήσει όλους μας ! Καλή Ανάσταση με υγεία .