0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Των της ειδικής έχει ήδη περάσει απο πέρισυ. Χρόνο είχαν κλείσει στις 18/8/2021. Αν εννούσες της γενικής όχι δεν έχει περάσει. Αυτό θα γίνει στις 10/8/2022.
και ποιο κοροιδο θα κάνει αίτηση ξανά... Για να εκτίσει πάλι διετές.. Όταν η πλειοψηφία σε φιλολ και μαθηματικους πήρε μετάθεση έξω από την πόρτα της.... Να είμαστε και λογικοί........
Εσύ είσαι δικιά μου ή δικός μου !!!
Μην παίρνεις και όρκο. Ξέρω πάρα πολλούς από αυτούς που βγάζουν φλύκταινες στην ειδική και τους έχει κάτσει πολλή στραβά η πενταετής παραμονή!!Ίσως κάποιοι θελήσουν να μεταπηδήσουν στη γενική αν τους βολέψουν οι περιοχές...
Είναι αυτοί που διοριστηκαν στην ειδικη επειδή την αγαπούσαν και δεν ήθελαν απλά να "χωθούν"στο δημόσιο, ε; Και είναι και "πάρα πολλοί", όπως λες... Μάλιστα!
Αν περισσέψουν χρήματα από αυτά που παίρνει ο σημερινός πρόεδρος Δημόσιας Επιχείρησης και χτίζει υπερπολυτελές μέγαρο σε κοντικό νησί των Κυκλάδων κι από αυτά που ξοδεύει προβεβλημένος και εύθικτος υπουργός της Κυβέρνησης για τις πασχαλινές του διακοπές σε μεγάλο ελληνικό νησί (ονόματα δε λέμε), τότε μπορεί και να γίνει ικανοποιητικός αριθμός διορισμών και στην Ειδική αγωγή και στη Γενική παιδεία.Μακάρι, να γίνουν πολλοί διορισμοί - χρειάζονται, απλά ενημερώνω λίγο τους συναδέλφους και ασκώ "αντιπολίτευση".Καλό Πάσχα!
Μαζί με το 40% των ηλιθίων που ψήφισαν ΝΔ, την πληρώνουμε και οι υπόλοιποι.
Εμενα μια χαρα μου ηρθε η ΔΕΗ. Επισης, τα μαγαζια φιξαραν απο κοσμο...οπως και πολλοι προορισμοι...τα καραβια βουλιαξαν...με ποιες δυναμεις θα εισαι ikc ?