0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε μου ειπε καποιος οτι θα γινουν αλλιως θα περιμενα..οπως θα περιμενεις κ εσυ να παρουμε μεταθεση
συγνώμη αλλά καμία λογική στην απάντησή σου
Το επιπεδο μια χαρα το κραταω..αλλοι ειναι που ειρωνευονται κ λενε τι υπεγραψες...πραγματικα ντροπη κ λυπαμαι τους μαθητες τους....
Εσυ δηλαδη λες στους μαθητες σου να υπογραφουν οτι να ναι κ μετα να ζητανε αλλα.Πρεπει να ειναι πολυ πιο τυχεροι απο τους δικους μου,οντως.Επισης αν μιλας για δικαιοσυνη κ ηθικη πες μας ποσο ηθικο κ δικαιο ειναι να παρεις μεταθεση,οταν υπηρξαν ατομα που διοριζονταν περυσι κ επειδη δεν μπορουσαν να στηριξουν το δυο χρονια μακρια,επελεξαν να μεινουν αναπληρωτες στο σπιτι τους.Αλλα το δικαιο για αυτους δεν μας αφορα.Μονο αν βολευει εμας τους ιδιους.Με την ιδια λογικη αν κ αυτοι γνωριζαν πως θα ηταν μονο ενα χρονο η υπηρετηση της οργανικης θα ειχαν δηλωσει κ οι μισοι που διοριστηκαν περυσι κ εχουν απαιτησεις θα ηταν απο την δικια μας πλευρα.
Συνάδελφοι δεν έχω καταλάβει ποια είναι η αιτία της αντιπαλότητας που υπάρχει μεταξύ διορισμών και μεταθέσεων (νεοδιόριστων). Τι ακριβώς πρόβλημα υπάρχει και δημιουργείται ένταση; Ας μου εξηγήση κάποις με απλά λόγια.
ποσο ηθικο κ δικαιο ειναι να παρεις μεταθεση,οταν υπηρξαν ατομα που διοριζονταν περυσι κ επειδη δεν μπορουσαν να στηριξουν το δυο χρονια μακρια,επελεξαν να μεινουν αναπληρωτες στο σπιτι τους. Αλλα το δικαιο για αυτους δεν μας αφορα.Μονο αν βολευει εμας τους ιδιους.Με την ιδια λογικη αν κ αυτοι γνωριζαν πως θα ηταν μονο ενα χρονο η υπηρετηση της οργανικης θα ειχαν δηλωσει κ οι μισοι που διοριστηκαν περυσι κ εχουν απαιτησεις θα ηταν απο την δικια μας πλευρα.
trust no one... Χρόνια πολλά Χριστός ανέστη με υγεία.. χαρά... ευτυχία. Επειδή μιλάμε για ίδρυση οργανικών θέλω την γνώμη σου. Στην πρωτοβάθμια ειδική στους Πε86 μέχρι το 2017 αν δεν κάνω λάθος δεν είχαμε ούτε μια πρόσληψη αναπληρωτη.. το 2019 στους διορισμούς δεν είχαμε ούτε ένα διορισμό.. τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε πάνω από 70 προσλήψεις πε 86.Εδω δεν πρέπει να έχουμε ίδρυση οργανικών;;;;