0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί να πρέπει κάποιοι να βγάζετε χολή; Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δυστυχώς ότι συνάδελφοι Πε70 δεν θέλουν διορισμούς. Κάποιοι βγάζει μάτι τί ειδικότητα είστε. Μιλάμε για κοινό καλό και εσείς τα ίδια. Μια ζωή ο κλάδος το ίδιο τροπάριο. Το έχω ξαναπεί αν είναι να μη διορίσει δασκάλους καθόλου αφού παίρνει με ΕΣΠΑ. Αν σας βολεύει κιόλας. Έτσι τρωγόμαστε και πιτσιρίκια μπαίνουν Ευρωβουλή με 3 πλάσιο μισθό από μας. Λίγη υπομονή έρχονται οι αριθμοί και θα εκπλαγούμε πολλοί......
Και το παραπανω για σας είναι να διορίσει λιγότερους δασκάλους. Μάλιστα.
Εγώ όμως με το ειδικότητα αναφέρθηκα στους ίδιους τους δασκάλους. Και το τόνισα. Εν πάση περιπτώσει δεν θέλω να αντιπαρατεθώ γιατί στην τελική δεν αναφέρθηκα στη βθμια.
Δυστυχώς το να ισχύσει το δίκαιο είναι δύσκολο,όταν δεν ισχυουν τα ίδια σε όλες τις ειδικότητες.Πχ στις κοινές δεν έχουμε την αντίστοιχη σύσταση οργανικών,όπως πχ έχουν οι δάσκαλοι ή οι φιλόλογοι.Για τους δικους μας κλαδους λοιπον ακομα κ η ισοκατανομη ειναι αδικη,αφου οι οργανικες θεσεις ειναι ελαχιστες κ δεν αντιπροσωπευουν τις πραγματικςς αναγκες.Γενικά καποια στιγμή αντι να ειμαστε όλοι εναντίον όλων θα έπρεπε να μονιασουμε κ να ζητησουμε να υπαρξει διακομματική δεσμευση για τον τροπο διορισμου τα επομενα χρονια(δεν μπορει ανα τρια χρονια να ζουμε τον καφνικο θανατο),συσταση οργανικων κ διορισμους καθε χρονο.
Χθες ο ΠΑΣΑΔ μίλησε για 6530 στη πρωτοβάθμια γενικής.Εκανα έναν πρόχειρο υπολογισμό για πρωτοβάθμια γενικής.. Αφού στην ουσία όλο το παιχνίδι των διορισμών εκει παίζεται... Στη πρώτη σειρα ειναι τα εναπομειναντα οργανικά κενά απο πέρυσι και στη δεύτερη σειρά οι φετινές συνταξιοδοτησεις:ΠΕ05 (Γαλλικά) 38 +12: 50ΠΕ06 (Αγγλικά) 335 + 96: 431ΠΕ07 (Γερμανικά) 16 + 5: 21ΠΕ08 (Καλλιτεχνικά) 54 + 0: 54ΠΕ11 (Φυσική αγωγή) 174 + 85: 259ΠΕ60 (Νηπιαγωγοι) 567 + 254: 821ΠΕ70 (Δάσκαλοι) 2706 + 1308: 4014ΠΕ79.01 (Μουσική) 547 + 10: 557ΠΕ86 (Πληροφορικη) 27 + 3: 30ΠΕ91.01 (Θεατρικών Σπουδών) 2 +0: 2ΠΕ91.02 (Δραματικής τέχνης) 0 + 0: 0Συνολο: 4466 (περσινά εναπομειναντα κενά) + 1775 (φετινές συνταξιοδοτησεις) = 6241 οργανικά κενά πρωτοβάθμιας
Εμάς μας νοιάζει αυτή τη στιγμη:Α. Να ανακοινωθούν διορισμοί από Κεραμεως ή Μητσοτάκη. Επισήμως.