0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναιΠρωτα από όλα πάλι μπερδεύεις τα οργανικά κενά των τοποθετήσεων που είναι >12ώρες ανα σχολείο και τα οργανικά κενά των μεταθέσεων μετατάξεων και διορισμών που είναι 20ώρες ανά ομαδα σχολείωνΣύμφωνα με τον αλγόριθμο που είναι εδώ https://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/egkyklios_kenon_2022.pdfλέειΣτους πίνακες δεν θα υπολογιστούν/καταγραφούν οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν οργανικά σεΜουσικά, Καλλιτεχνικά και Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, καθώς και οι εκπαιδευτικοίπου ανήκουν οργανικά στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.και μετά λέειΟ πίνακας A΄ αφορά τα γενικά σχολεία και OXI τις σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, ταΠρότυπα και Πειραματικά Σχολεία, τα Μουσικά, τα Καλλιτεχνικά και τα Πειραματικά Σχολεία ΔιαπολιτισμικήςΕκπαίδευσης.Αν το έχω καταλάβει και εγώ σωστά οι πειραματικοί ανήκουν οργανικά σε άλλα σχολεία, και όχι στα πειραματικά, Εκεί καταγράφεται ότι καλύπτουν ώρες Α ανάθεσης (στην ομάδα σχολείων) αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι εκεί. Είναι στο πειραματικό. Ομως οι ώρες του πειραματικού δεν υπολογίζονται σε καμιά ομάδα σχολείων. Αρα δεν ορίζουν οργανικότηταΔεν ξέρω μηπως σε μπερδεψα πιο πολύ
Θα μου τους μαθει η Κεραμεως Λουσιφερ τους αριθμους . Νεσα στον Μαιο
Αγαπητέ Πατρέα,Αν έκανες μια πρόβλεψη για το συνολικό αριθμό των επικείμενων διορισμών τόσο στη γενική όσο και στην ειδική, θα ξεπερνούσε το νούμερο των 7.000;Ευχαριστούμε!
Αγαπητέ και αξιότιμε Πατρεα. Σε ποιες ειδικότητες της πρωτοβάθμιας θα καλύψει το 100%;;;Μάλλον δεν θα απαντήσεις, αλλά ρώτησα για να το δεις...
Καλησπερα καλησπερα. Μια ερωτηση αν μπορεις να χεις εικονα. Οταν θα ταξει σύσταση οργανικών στο μέλλον. Πόσο μέλλον; Δεν υπαρχει προθεση δηλαδη για να συσταθουν φετος οργανικες; Μιλαμε υπαρχουν πανω απο 200 ανθρωποι οπως η αφεντια μ που εχουμε κλεισει 12+ χρονια αναπληρωτες… ΠΕ 91.01 Θεατρικη Αγωγη αθμιαΣ ευχαριστω
Αν τολμήσω να ρωτήσω Patreas ποιοι είναι οι λόγοι που δεν θα καλύψει το 100% των