0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και πήρε τόσους αναπληρωτές για να ξυνονται φέτος μάλλον έχει τρελή αδυναμία στους γυμναστές η Κεραμεως....Εσείς εθελοτυφλειτε...οταν λέει ότι οι προσλήψεις θα γίνουν με βάση τους αναπληρωτές και τις συντάξεις τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεται;
Καλημέρα σας . Εγώ θα επιβεβαιώσω ότι ο αριθμός της γενικής θα είναι στο 8500 . Και επιμένω ότι οι φιλόλογοι θα είναι πιο πολλοί από τους 520 . Καλή επιτυχία σε όλους μας !
Δε νομίζω ότι η Κίρκη λέει αυτό. Νομίζω ότι λέει ότι τα οργανικά είναι περισσότερα απ ότι λέει ο Patreas. Δεν έχω καταλάβει να εννοεί πως υπολογίστηκαν με άλλο τρόπο.
Σύμφωνα με τις συνταξιοδοτήσεις σας και τα υπολειπόμενα κενά σας δεν ισχύει αυτό,νομίζω το γνωρίζεις πολύ καλά,ας είμαστε ειλικρινείς.
ΜΑ και πέρσι έτσι όπως λες έγινε η κατανομή. Το είπαν. 1. Ο αριθμός συνταξεων ανα ειδικότητα, 2. ο αριθμός αναπληρωτών ανα ειδικότητα όμως δεν θυμάσαι το τρίτο κριτήριο, ταβάνι τα οργανικά κενά που ανακοινώθηκαν στην εγκύκλιο των μετατάξεων
Μιλάει για πάνω από 520 διορισμούς η Κιρκη (αν κατάλαβα καλά) , μπορεί δηλαδή να φτάσουν και πάνω από τα οργανικά κενά των φιλολόγων.
Και μετά από όλα αυτά στον δικό μου κλάδο πήρε 305 άτομα,με τόσους αναπληρωτές και 400 συντάξεις,και 643 οργανικά από την προηγούμενη χρονιά,δεν πείθομαι καθόλου.
Not sure what you mean… Με βάση τις συνταξιοδοτήσεις και τα κενα που έμειναν από πέρυσι εγώ εκτιμώ ότι τα κενα μας είναι εκεί περίπου που λέει η Κίρκη. Αυτό που έχει γράψει ο Patreas για 300-κάτι είναι που μου κάνει εντύπωση.
από τι δεν πείθεσαι. Δεν είπα ποσα είναι τα οργανικά κενά ΠΕ11.Μπορεί την άλλη βδομάδα να φανούν στην εγκύκλιο ότι είναι όσα λες.Πάντως παρόλο που είναι καλό να μας δίνουν πληροφορίες οι συνάδελφοι μερικές φορές πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με την πηγή. π.χ. αν η πηγή της Κιρκης είναι πολιτικό προσωπικό ίσως δεν γνωρίζουν τις τεχνικές λεπτομέρειες και τα εμπόδια που υπάρχουν στην πολιτική βούληση. Από την άλλη αν η πολιτική βούληση είναι ισχυρή μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, σχεδόν όσα λέει. Συνήθως όμως οι πολιτικοί πουλάνε αέρα. ΠΑντως είναι καλό που μας λέει ότι μαθαίνει και η Κιρκη και ο Πατρέας
Αγγλικών είμαι.
Εμένα πάλι όχι τόσο..γιατί είχατε περίπου 30 υπολειπόμενα +500κάτι συντάξεις που λογικά δεν αφήνουν όλα οργανικά..άρα πως θα έχετε περισσότερους διορισμούς από ας πούμε 450;