0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε μπορωωωωω
Εγώ πάλι γιατί θυμάμαι από πέρυσι εγγραφή απάντηση του ΥΠΑΙΘ στη
Η Κίρκη δεν είπε αυτό.Είπε ότι δεν αμφισβητεί αυτό που είπε ο Patreas αλλά ότι θωρεί πως θα γίνουν περισσότεροι διορισμοί.Πως όμως;Άρα στα λόγια μου έρχεσαι;Δηλαδή εμείς έχουμε οργανικά από πέρσι ,έχουμε συντάξεις και επειδή αυτά είναι σε άλλη βαθμίδα θα πρέπει να βλέπουμε να διορίζονται άλλοι λόγω του ΕΣΠΑ!Φυσικά στο τέλος θα γίνει αυτό που θέλει το υπουργείο,αλλά ούτε δίκαιο είναι αυτό,ούτε ηθικό.Το ίδιο που αισθάνεστε κι εσείς που δεν σας μειώνει τη διετία.
Αναφερόταν στους ασεπιτες που διεκδικούν διορισμό. Είπε ότι τότε η πολιτεία διόρισε όσους χρειαζόταν όπως κάνει κάθε φορά. Σε κάθε διαγωνισμό δε διορίζονται όλοι.
Από τα συμφραζόμενα της Υπουργού, προσωπικά κατάλαβα ότι θα καλύψει όλα τα οργανικά κενά...Αρα 11-12 χιλιάδες διορισμοί... Και για αναπληρωτές θα αφήσει παράλληλη στήριξη, κεδασυ και λειτουργικά κενά...
Αλλάζω το σχόλιο που έκανα...Το σχόλιο μου στηρίχθηκε σε στοιχεία που παρέθεσα ο Πατρεας και η Κίρκη...Δεν είπα να μην καλυφθούν όλα τα οργανικά κενά...Μάλλον διορίζομαι ναι...