0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με ποιον τρόπο γίνεται σύσταση οργανικών..,ειδικά σε ειδικότητες που υπάρχουνοργανικές?
Αν δεν κάνω λάθος, ο Patreas είχε απαντήσει τις προάλλες ότι οι ΠΕ04.04 δε θα καλυφθούν στο 100% λόγω των υπεράριθμων του ΠΕ04 γενικά. Χθες μίλησε για 100% κάλυψη των φυσικών και των γεωλόγων, για τους οποίους είχε ερωτηθεί, οπότε η εγκύκλιος των μετατάξεων λογικά θα δείξει το ταβάνι των 04 εκτός από τους ΠΕ04.04 που δε ξέρουμε πόσο δε θα καλυφθούμε πάλι...
Γατί υπάρχει τώρα πια ειδικότητα χωρίς οργανικές;Γιατί λοιπόν γίνεται λόγος για σύσταση νέων οργανικών μόνο για ορισμένες ειδικότητες και όχι για όλες;
Δεν ξέρω..για αυτό ρωτάω..
Τελικά διορισμοί από επικουρικό πίνακα έχουν γίνει / γίνονται; Αν εξαντληθεί ο κύριος οι υπόλοιπες θέσεις απλά παραμένουν κενές;
Περυσι για οποιον θυμάται σε ορισμενες ειδικοτητες (ΠΕ08, ΠΕ79.01,ΠΕ86 και ΠΕ91) είχαμε σύσταση νεων οργανικων λίγο πριν τους διορισμους...ΠΕ08 (Καλλιτεχνικων)ΠΕ86 (Πληροφορικής)ΠΕ91 (Θεατρικών Σπουδών)Σε αυτες τις 3 ειδικότητες ενω παρατηρείται στη αβθμια οτι σε πολλες περιοχες προσλαμβανονται παρα πολλοι αναπληρωτες, εντουτοις δεν εχουν συσταθεί οργανικες θεσεις... Πιο αναλυτικά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά το εξηγησε καπως ο Πατρεας πιο επιστημονικά πραγμα που δεν εχω τη δυνατότητα να κανω εγω...