0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνοπτικα συμφωνα με τον συναδελφο Patreas και τα τελευταια του μηνυματα έχουμεΔιορισμοι υπολογίζουμε ενα μέσο όρο 9.000 με 50-50 παραπάνω παρακάτω Ειδική κάλυψη 100% με ελπίδα δημιουργίας οργανικών τμημάτων ένταξης στο μελλονΠρωτοβάθμια ΠΕ70 απο 1300 εως.......χαμηλοτάβανο <2000Πρωτοβάθμια ΠΕ60 απο 650-750Πρωτοβάθμια ΠΕ11 100+Πρωτοβάθμια ΠΕ07, 08, 86, 91 λίγα κενά κάλυψη 100% στους 08, 91 χρειάζεται σύσταση οργανικών για περισσότερους διορισμούςΜουσικοι περίπου 200Δευτεροβάθμια κάλυψη 100% των δηλωθέντων οργανικών εκτός απο
Nicolopol στους μουσικους 200 στα μουσικα σχολεια, 67 στη βθμια γενικης και πάνω από 100 στη αβθμια γενικης.
Διορισμοι απο επικουρικο δεν γινονται. μενουν κενες ναι.
Έχουμε παράδειγμα από κάποια ειδικότητα στην 3ΕΑ/2019 όπου έμειναν κενές θέσεις διορισμών λόγω εξάντλησης κύριου πίνακα;Επίσης φέτος έγιναν διορισμοί από κενές θέσεις και παραιτήσεις των διορισμών του καλοκαιριού του 2020.Για ποιο λόγο να μην περίμεναν τα 20 εκπαιδευτικά κενά να τα καλύψουν το καλοκαίρι πακέτο;Μήπως γίνει κάτι παρόμοιο του χρόνου με τους πίνακες του 2019;
Περυσι για οποιον θυμάται σε ορισμενες ειδικοτητες (ΠΕ08, ΠΕ79.01,ΠΕ86 και ΠΕ91) είχαμε σύσταση νεων οργανικων λίγο πριν τους διορισμους...ΠΕ08 (Καλλιτεχνικων)ΠΕ86 (Πληροφορικής)ΠΕ91 (Θεατρικών Σπουδών)Σε αυτες τις 3 ειδικότητες ενω παρατηρείται στη αβθμια οτι σε πολλες περιοχες προσλαμβανονται παρα πολλοι αναπληρωτες, εντουτοις δεν εχουν συσταθεί οργανικες θεσεις... Πιο αναλυτικά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά το εξηγησε καπως ο Πατρεας πιο επιστημονικά πραγμα που δεν εχω τη δυνατότητα να κανω εγω...
Αυτό που γράφεις δεν είναι λόγος να μην συσταθούν οργανικές και στις υπόλοιπες ειδικότητες.. έχεις ιδέα πόσους αναπληρωτές αγγλικών προσλαμβάνονται και δεν μιλάω καν για τα νηπιαγωγεία.
Εγώ παιδιά σύνολο για ΠΕ06 νομίζω 200-220 στην καλύτερη περίπτωση. Εικασίες κάνω Αγγλικών είμαι αλλά έχοντας ως δεδομένο τα περσινά δεν νομίζω για παραπάνω. Εσείς τι λέτε?