0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειδα το πρόγραμμα τπυ συνεδριου τη ΝΔ.. Αυριο θα μιλησει ο πρωθυπουργός... Αρα αν μάθουμε αυριο.. Ειδάλλως θα περιμενουμε παλι...
@gia96: εγώ δεν είμαι παραδοσιακός ψηφοφόρος στη ΝΔ ψήφισα άλλο κόμμα τη τελευταία φορα. Αλλά ναι αυτή τη φορά θα ψηφίσω ΝΔ . Γιατί εμένα με νοιάζει ότι μετά από 12 χρόνια διορίσε 16200 και προτίθεται να διορίσει και φέτος . Ναι με νοιάζει το καλό του κλάδου μου και ψηφίζω με βάση αυτό . Αν είναι και 10-11 χιλιάρικα, όλο το σόι μου θα φέρω.
Αυτοί οι διορισμοί στους οποίους αναφέρεσαι είχαν προγραμματιστεί από την προηγούμενη κυβερνησηυ, αρα η ΝΔ ακόμα δεν έχει κάνει ΚΑΝΕΝΑ διορισμό.
Ωραία γιαυτο λέμε ας κάνει 11 χιλιάρικα φέτος να κλείσει τα στοματα !!!
Δεν περιμενω προσωπικα να μιλησει αυριο για διορισμους . Εχουμε το προβλημα με την ενεργεια. Διορισμοι θα γινουν. Οπως περυσι μια ωραια μερα πεταξε το 11.700 . Ετσι και φετος. Και δεν ειναι θεμα πολιτικης βουλησης. Ειναι θεμα πια μειωσης συμβασιουχων. Απο ολα αυτα που μαθαμε απο το Patreas ....περιμενουμε μεταταξεις. Να δουμε κενα. Εκει θα εχουμε κουβεντα
Σήμερα το είπε ξεκάθαρα ρε παιδιά... Νομίζω με το ζόρι κρατιέται δεν ανακοινώνει αριθμό! Σαν πεντάχρονο έκανε πάνω κατω
για ποια μείωση συμβασιούχων μιλάμε όταν έχει κάνει ότι μπορεί για να μειώσει τα οργανικά !!!ειτε με τον τρόπο υπολογισμόυ των κενών είτε με τα οργανικά που βαφτίζονται λειτουργικά ;;;;;κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας ..αν πάει με βάση οργανικά πάλι θα γίνει χάνος των αναπληρωτών του χρόνου !!και θα κατηγορεί πάλι τους αναπληρωτες