0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το στάδιο της διαδικασίας των διορισμών που θα τρέξει πιο γρήγορα σε σχέση με πέρυσι είναι εκείνο μετά την ανακοίνωση της κατανομής των θέσεων καθώς φέτος δεν περιμένουμε τον ΑΣΕΠ να βγάλει οριστικούς πίνακες. Κατά τ' άλλα μη περιμένουμε ιδιαίτερες επιταχύνσεις. Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση πάντως.. επειδή από δω και πέρα όντως κάθε χρόνο θα γίνεται ένας αριθμός μόνιμων διορισμών (ανεξαρτήτως κυβέρνησης γιατί προέρχεται από την χαλάρωση του περιορισμού 10/1 σε 1/1 αποχωρήσεις/προσλήψεις που έθετε η Τρόικα μέχρι πρόσφατα, οπότε άδικα δίνουμε εύσημα σε ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ) θέλει προσοχή η δήλωση περιοχών.. Φέτος θα νιώσουν αδικημένοι οι περσινοί και προπέρσινοι νεοδιορισθέντες καθώς πήγαν τέρμα θεού για την μονιμότητα ενώ φέτος μπορεί να ανοίξουν νέες θέσεις και στη πλατεία Συντάγματος (που λέει ο λόγος) γιατί δεν μπόρεσαν να προβλέψουν αυτή τη κατάσταση.. κερδισμένοι βγήκαν εκείνοι που παρακολουθούν τα πράγματα και παρέμειναν αναπληρωτές με τα πολλά τους μόρια και τώρα θα μπουν με άνεση στις πιο προσιτές περιοχές... ζυγίστε τα καλά με διορατικότητα.. Εν ολίγης, αυτό το "ας μπούμε τώρα γιατί πότε θα ξανά πάρουν μόνιμους" δεν υφίσταται πλέον..Προσωπική μου οπτική μπορεί να κάνω και λάθος.. μέχρι τώρα επαληθεύεται πάντως.
Ξέρεις τι γίνεται; Όσοι ξεκίνησαν να δουλεύουν το 2009 πάνω-κάτω, αναφέρομαι στον κλάδο μου ΠΕ70, δεν περίμεναν ότι θα γίνουν τόσο απότομες και πολλές αλλαγές λόγω της οικονομικής κρίσης. Έτσι, όποιος καεί από το χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Με τη λογική αυτή υπήρχε πέρισυ η άποψη διορισμός όπου να ναι, αρκεί να διοριστώ γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Και αν ξαναδιορίσει, όπως συνέβαινε όλα τα χρόνια, θα προηγηθούν οι μεταθέσεις. Λίγοι είπαν ναι αλλά πολύ πιθανόν να διορίσει και του χρόνου. Και θα είναι αυτοί που θα βγούν πιο κερδισμένοι. Έβαλαν τη λογική μπροστά και πολύ καλά έκαναν. Οι θυσίες δεν ανταμοιβονται.
σεβομαι την προσωπικη σας εκτιμηση..να προσθεσω παντως πως οι περισσότεοι δεν βλεπαμε με σκεπτικισμο και εκ του μακρώθεν τα πραγματα...απλα δε διοριστηκαμε...ειτε γιατι δεν ημασταν ψηλα στον πινακα, ειτε γιατι χασαμε οριακα το διορισμο...ειτε γιατι διοριζόμασταν αλλα τερμα θεου δεν μπορουσαμε να παμε διοτι ειχαμε στην οικογενεια ατομα αμεα, δεν βγαιναμε οικονομικα δε θελαμε να χωριστει στα δυο η οικογενεια γιατι ειναι ενα βαρος δυσβαστακτο...γιατι γιατι γιατι....πολλα γιατι..προσωπικα φιλος φυσικος..με ταβανι προυπηρεσιας δε διοριστηκε..οχι γιατι εβλεπε...σκοπτικα και με σκεπτικισμο εκ του μακροθεν αναλογιζομενος τις καλυτερες μερες πουθα ερθουν και τη θεσουλα στην ..Πλατεια Συνταγματος...αλλα γιατι απλα δεν γινοταν να αποχωρηστει για μια ακομη φορα τα παιδια και τη συζυγο ...λοιπον..να ειμαστε προσεκτικοι στο τι λεμε...τωρα αν ορισμενοι ακουσαν διορισμο..ετρεξαν και εν συνεχει το μετανιωσαν....ας προσεχαν διοτι ειναι μεγαλα μορφωμενα παιδια, με ενα σακι μεταπτυχιακα!!!επιτελους εχει ειπωθει ξανα και ξανα αυτη η δικαιολογια απο τη μια πλευρα και η αντιστοιχη απαντηση απο την αλλη πλευρα,,,ο καθενας οταν κανει μια αιτηση οφειλει να ζυγιζει τα υπερ και τα κατα...στο τελος δε φταιει ο συναδελφος που μου φαγε τη θεση , η θεση που δεν ανοιξε, η θεση που εμεινε για τους δικους μας....ειμαστε μεγαλα παιδια....κενα εμεναν και θα μενουν κρυμμενα..δεν ειναι τωρινο το φαινομενο..ημαρτον με την καραμελιτσα..μη δαιμονολογουμε ομως συνεχεια.....υπαρχει και ο προσωπικος παραγοντας!!!! με σεβασμο παντοτε, συναδελφε στην άποψη σας, ειτε ειστε διορισμενος ειτε ειστε αδιοριστος!!!!
Συμφωνώ απόλυτα απλά πλέον ξέρουμε λίγο περισσότερο τι μας ξημερώνει σε σχέση με παλιότερα.. αλλά έχεις δίκιοΚαταρχάς είμαι αδιόριστος.. Γιατί κάποιοι απαντάτε επιθετικά εδώ μέσα δεν μπορώ να καταλάβω.. δεν έθιξα τίποτα και κανέναν συμβουλεύω εκείνους που θέλουν να έρθουν πιο κοντά στο σπίτι τους όσο μπορώ κι αν μπορώ... ακριβώς για τους λόγους που ανέφερες κι εσύ επειδή όλοι τραβάμε το δικό μας σταυρό.. τα υπόλοιπα δεν ξέρω τη σχέση έχουν με αυτά που είπα..
Η Κεραμεως δεν θα ειναι ομιλιτρια στο συνεδριο
Παρακινδυνευμενη συμβουλή. Και αν είσαι αδιοριστος συνάδελφε θα μπορούσε να εκληφθεί και ως εκ του πονηρού.Καμια μα καμια εγγύηση ότι θα γίνονται κάθε χρόνο προσλήψεις. Και φυσικά οι θέσεις στον πίνακα δεν θεωρούνται δεδομένες. Από την επόμενη φορά που συντάσσονται πίνακες μπαίνουν μέσα κολέγια, δεύτερα πτυχία, μεταπτυχιακά, παιδιά, αναπηρίες ή ακόμη και γραπτό, ποιος αλήθεια ξέρει τι άλλο;Δεν είμαστε και όλοι, όλες σε ηλικία πλέον να κυνηγάμε την ουρά μας.
ΧαΙρομαι που αντιλαμβανεστε ο,τι και εγω.....
Δεν μπορώ να καταλάβω πως βλέπετε δράκους παντού;Ειλικρινά δεν έχετε κάτι καλύτερο να ασχοληθείτε;