0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρακινδυνευμενη συμβουλή. Και αν είσαι αδιοριστος συνάδελφε θα μπορούσε να εκληφθεί και ως εκ του πονηρού.Καμια μα καμια εγγύηση ότι θα γίνονται κάθε χρόνο προσλήψεις. Και φυσικά οι θέσεις στον πίνακα δεν θεωρούνται δεδομένες. Από την επόμενη φορά που συντάσσονται πίνακες μπαίνουν μέσα κολέγια, δεύτερα πτυχία, μεταπτυχιακά, παιδιά, αναπηρίες ή ακόμη και γραπτό, ποιος αλήθεια ξέρει τι άλλο;Δεν είμαστε και όλοι, όλες σε ηλικία πλέον να κυνηγάμε την ουρά μας.
ουτε εσεις μαλλον.....ειστε εμπαθης, ενω δε με γνωριζετε..και μου απευθυνεστε παντοτε με αγενεια.εγω ουδε[ποτε ασχοληθηκα με εσας..σας παρακαλω πολυ.,καντε αναφορα αν θελετε...αλλωστε το κανατε και παλιοτερα, μιας και σας αρεσει η λογοκρισια..λυπαμαι που δε συμφωνω μαζι σας
Εχεις καποιο κομπλεξ με την εννοια του διδακτορικου. Μηπβς εχεις ψυχικα τραυματα απο την σχολη απο καποιον καθηγητη ;
Όποιος έχει διδακτορικό, με την πρώτη ευκαιρία θα φύγει για τριτοβάθμια κρατώντας βέβαια την οργανική του θέση και δημιουργώντας λειτουργικό κενό. Το θέμα είναι να έμπαιναν στην εκπαίδευση άνθρωποι που θέλουν πραγματικά να είναι εκεί και όχι όσοι το βλέπουν σαν λύση ανάγκης.
Δηλαδή κρατάει την θέση του στο σχολείο και παίρνει κάποιου άλλου στο ΑΕΙ...? Τελευταία βλέπω κάποιους που διετέλεσαν και σχολικοί σύμβουλοι να διδάσκουν μαθήματα σε ΑΕΙ...Διπλοθεσίτες κανονικοί...και χιλιάδες στην ανεργία...
Μα μπορεί να τους πουν πχ να διδάξουν μια χρονιά και θα πάρουν άνευ αποδοχών ( μπορεί και όχι αν βολεύουν οι ώρες) . Πίστεψέ με ξέρω και τριπλοθεσιτες. Η λαιμαργία του Έλληνα δεν έχει όρια.
Ερώτηση: Κάποιες ερωτήσεις από τα κόμματα της