0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@trust : Τα εικονικά κενά των δασκάλων λόγω πχ μείωσης των μαθητών δεννειναι τόσα πολλά όσο ενδεχομένως να σας αρέσει να φαντασιωνεστε. ο λόγος που είναι πιο δύσκολο να καλυφθούν είναι επειδή πιο εύκολα καλύπτεις 300 κενά μαθηματικών παρά 3500 κενά δασκάλων. Μακάρι όλοι να καλύψουν ένα σεβαστό ποσό των κενών τους.
Δεν έχει σημασία αυτό. Είναι οπαδικο το ζήτημα. Αλλιώς θα μίλαγε και για τις χιλιάδες αποσπάσεις βθμιας που δημιουργούν εντυπώσεις με τα λειτουργικά κενά.
Η αλήθεια είναι ότι ούτε εσύ, ούτε εγώ ξέρουμε πραγματικά πόσα είναι τα εικονικά. Εγώ κρίνω από αυτά που βλέπω τριγύρω μου. Κι επειδή είμαι μόνιμος Πληροφορικός στην Πρωτοβάθμια, πίστεψε με, δεν έχω ούτε προσωπικό λόγο να μην είναι μεγάλη η πραγματική οργανικότητα των σχολείων. Υπέρ μου είναι.Αντιθέτως, έχω μιλήσει πολλάκις για τις αποσπάσεις, γιατί ζημιώνουν κυρίως την ειδικότητα μου. Έχω πει ότι θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα για οριστική μετάταξη στους φορείς που κάθε χρόνο έχουν χιλιάδες αποσπάσεις, που αφήνουν πίσω τους λειτουργικά κενά κι όχι οργανικά, με αποτέλεσμα να έχουμε χιλιάδες αναπληρωτές σαν ειδικότητα και ούτε 100 οργανικά κενά.
Μακαρι Λογικε. Ποτε εσεις υπολογιζετε οτι θα εχουμε ανακοινωσεις ; Ο mtsag ειπε μετα τις πανελληνιες
Αρα προς Ιουνιο παει. Αλλος ενας μηνας ακομη.
Απλά μιλώντας έτσι γενικά και αόριστα για εικονικά κενά ο καθένας φαντάζεται ότι τον συμφέρει. Και εγώ πχ ξέρω για εικονικά στη
Λίγη σημασία έχει τι φαντάζεται ο καθένας. Όσο υπερβολικό είναι να πιστεύει κανείς ότι τα εικονικά κενά είναι 2500, άλλο τόσο υπερβολικό είναι να πιστεύει ότι είναι 100-200.Άλλη χαζή δικαιολογία. Λες και το τμήμα που ασχολείται με τους διορισμούς, είναι το ίδιο με τα τμήματα που είναι υπεύθυνα για αυτά. Ή κάθεται η Μακρή κι η Κεραμέως και κάνουν τεχνική υποστήριξη στις πανελλήνιες. Το πολύ πολύ να της ζητάνε καμία υπογραφή της Κεραμέως, που ως γνωστόν παίρνει πολύ χρόνο. Εννοείται φυσικά ότι θα συνεχίσουν να περιφέρονται με τις ώρες από κανάλι σε κανάλι κι από κομματική εκδήλωση σε κομματική εκδήλωση. Σανός κανονικός.