0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η παρεμβαση του Πατρεα θα ειναι καθοριστικη. Εγω ειδα την ανακοινωση του ΠΑΣΑΔ και απο τοι καταλαβα ειναι αυτα που εχεις πει και λες και τωρα mtsag. Αυτα θα θεωρηθουν τα κενα των διορισμων. Αυτα εχει πει βεβαια και ο Πατρεας απο Πρωτομαγια (για την δευτεροβαθμια). Φυσικα λειπει η Ειδικη για να δουμε τι ακριβως παιζει και εκει (αν και εκει ειναι ξεκαθαρισμενα)Εχει καποιος συνολικα κενα απο αβαθμια και ββαθμια απο την χθεσινη εγκυκλιο των μεταταξεων ;
Εν τω μεταξύ βλέπω τις κουβέντες που γίνονται στα γκρουπ το fb για τα οργανικά κενα και έχω σοκαριστεί. Η επιμονή ορισμένων σχολιαστών να λένε ξανά και ξανά και ξανά ότι δεν έχουν συμπεριληφθεί τα κενα των συνταξιοδοτήσεων στα οργανικά κενα της εγκυκλίου των μετατάξεων είναι απίστευτη. Ολοκλήρος ΠΑΣΑΔ έριξε τα μούτρα του και ζήτησε διευκρινίσεις από το ΥΠΑΙΘ αλλά εκείνοι το συνεχίζουν. Αλλά δεν παραθέτουν κάποια εγκυκλιο ή κάτι άλλο. Απλά λένε ‘όχι, δεν είναι μεσα’. Τέτοια άρνηση δεν έχω ξαναδεί.
Ναι ισχυει.Ειναι 7800 περιπου σε ολα. Και κανα 2000 η Ειδικη. Φτανει κοντα στο 10000
Ναι απο οτι ειδα
Εμενα παντως μου το ειπε η Κίρκη.Κ η λογικη μου για τον κλαδο μου παντα.
Με κάλυψη 100% σε όλες τις ειδικότητες;