0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σκεψη δικη μου ηταν. Μην με φατε.
Υπάρχουν και ειδικότητες όμως στην πρωτοβαθμια
ναι οκ αλλά το θέμα είναι στη πρωτοβάθμια να καλύψει τα σχολεία με δασκάλους γιατί χωρίς δάσκαλο ένα σχολείο δεν ανοίγει ενώ χωρίς ειδικότητα μπορεί να ανοίξει. 1500-1700 είναι πολυ μικρός αριθμός για τους δασκάλους όταν τα οργανικά μας κενά αυτή τη στιγμή είναι πάνω από 4000. Με ποιο κριτήριο πρέπει να καλυφθούν οι ειδικότητες στο 100% και οι δάσκαλοι στο 30%? Είναι τελείως αυθαίρετο. Πέρυσι πήραμε μόνο 40%. Φέτος θα έπρεπε να μας δοθεί τουλάχιστον το 60%.Μιλαμε δηλαδη για 2500-3000 μόνο οι δάσκαλοι. Και δεν μιλαμε πληροτητα 100% του δικού μας κλάδου.
Αν γινονταν 12.000 διορισμοι, θα σας καλυπτε τα παντα. Τωρα αυτα ειναι τα money. Πρεπει να διορισουμε και στα Γυμνασια, στα ΓΕΛ, στα ΕΠΑΛ, στα Μουσικα, στα Ειδικα , στα Τμηματα Ενταξης. Φανταζομαι τα παιδια μετα το δημοτικο δεν εγκαταλειπουν την εκπαιδευση 😂😂
Δηλαδη απο τους 317 φιλολογους ποσα να καλυψει ; τους 123 ; 😂😂😂
Υπάρχουν και ειδικότητες στην πρωτοβάθμια με 10 χρόνια και.. Προϋπηρεσία... Μην προκαλείτε
Ναι αλλα ειστε πολλοι. Και λεφτα δεν υπαρχουν 😂😂
και πάλι εγώ στην εκτίμηση μου πάλι έδωσα 100% κάλυψη των οργανικών των ειδικοτήτων και πάλι μένει 2500-3000 για δασκάλους αν δώσουν 10000