0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΤΚ Να σας πω εγώ ποιο είναι το πρόβλημα αφού δε το καταλαβαίνετε και συνεχίζετε να προκαλείτε.τα νούμερα που δίνονται για κάθε κλάδο της δευτεροβάθμιας είναι απλά γελοία! και μάλιστα σε πίνακες με 20 και 30 χιλιάδες κόσμο. Και τι κόσμο! άνω των 45 ετών ! ξέρω ξέρω τα κενά θα πείτε.και ξανα μανα τα ίδια για τους 3000 διορισμούς των 30χρονων δασκάλων. καταλάβαμε. μη κουράζεστε άλλο έτσι κι αλλιώς δε διορίζουμε κόσμο εμείς εδώ για να μας πείσετε για τη χρησιμότητά σας στην εκπαίδευση.
100% των υπαρχόντων κενών, που δε φτάνουν ούτε για ζήτω. Σε δημοτικά δουλεύετε. Τα ξέρετε. Μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα.
Οι ειδικοτητες οπου υπάρχουν οργανικα κενα πρέπει να καλυφθούν στο 100%. Δεν γίνεται καποιος/α να αναπληρώνει 10-15 χρονια ενώ υφίστανται οργανικα κενα. Όπως δεν είναι ηθικό να καλύπτονται κενα ειδικοτήτων από πτυχιούχους που δεν έχουν καμία σχέση με τα γνωστικά τους αντικείμενα.
Χαχαχα...παω πασο..το ειδες το τελευταιο πμ που σου εστειλα ; 😉😉
Ε και δεν νοούνται σχολεία χωρίς δασκάλους. Τι να κάνουμε τώρα.Συ ειπας εγώ δεν ανέφερα κάτι τέτοιο. Απλά ως παλιός μόνιμος με 20+ βλέπω αντικειμενικά και καθαρά.
Ποιο; Αυτό που μου λες ότι έχεις ασφαλείς πληροφορίες για 4000 δασκάλους; Συναδελφοι, μην τρολαρετε με τέτοια θέματα. Είμαστε σε κρίσιμη ηλικία
Παράθεση από: ΤΚ στις Μαΐου 18, 2022, 07:56:32 pmΠοιο; Αυτό που μου λες ότι έχεις ασφαλείς πληροφορίες για 4000 δασκάλους; Συναδελφοι, μην τρολαρετε με τέτοια θέματα. Είμαστε σε κρίσιμη ηλικία Πλάκα κάνουμε! Συγγνώμη αν δεν ήταν ξεκάθαρο! Δεν ισχύει τέτοιο νούμερο σε καμία περίπτωση.