0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με τον ΠΑΣΑΔ έκανε διάσκεψη ο Κόπτσης όμως, όχι με κάποια από τις ειδικότητες. Ούτε έχω δει επίσημη ανακοίνωση ΠΑΣΑΔ και ΔΟΕ που να λέει να μην αναλαμβάνει κανένας δάσκαλος μάθημα άλλης ειδικότητας, όπως θέσπισε να επιτρέπεται ο Φίλης. Έχουμε κάθε λόγο λοιπόν να θεωρούμε πως σε αρκετές περιπτώσεις οι δάσκαλοι ΔΕ θέλουν την ίδρυση οργανικών για ειδικότητες όπως οι θεατρολόγοι, οι εικαστικοί, οι γυμναστές, γιατί αν υπάρχει μόνιμος, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν αυτά τα μαθήματα για συμπλήρωση ωραρίου.
Η κλοπη του αιωνα.. Χειροτεροι απο τον Μπεο, τον Ψωμιάδη και τα υπολοιπα λαμογια του ποδοσφαίρου θυμιζει η ολη φαση..Διεφθαρμενα ολα σε αυτο το μερος.. Αν δεν εχεις βυσμα τελικά με το σταυρό στο χερι δεν πας πουθενα...Μονο σε Αττικη και Κρητη υπαρχουν 200 οργανικα κενα μουσικων... Αντε γεια...Καληνυχτα.. Δεν ξανά ασχολούμαι....
Καλάμην αγχώνεσαι αν θέλουμε να καλύψουμε ώρες βρίσκονται. Στο ολοήμερο στην πρωινη δεν περιμενουμε να φαμε τις θέσεις από τις ειδικότητες. Καθώς ενώ θα επρεπε να υπαρχει υπευθυνος για το ολοήμερο δεν υπαρχει Επισης, έχουμε και ώρες που μας δίνονται για ενισχυτική που δεν γίνεται ποτέ γιατί μπορεί να καλύπτουμε εσάς. Όσο για τους συλλόγους μας επισης κράζετε αλλά οι περισσοτεροι είστε μέλη στις ομάδες και ρωτάτε για τις ειδικότητες σας. Αν δεν σας αρέσει που έχουμε συλλόγους δημιουργήστε δικους σας και διεκδικεί αυτά που σας αναλογούν. Αλλά όχι να κράζετε επισης τους συλλογους μας. Καλώς ή κακώς κάθε χρόνο στις φάσεις αναπληρωτών όλοι περιμενετε πότε θα ανέβουν οι πινακες στους Αναπληρωτές δασκάλους για να δείτε που σας πηραν. Πέρυσι καλυφθηκε μόνο το 40% φέτος ζητάμε να καλυφθεί το 60% αν όχι το 100%.
Πρώτον ο Κόπτσης έκανε συνάντηση με τον ΠΑΣΑΔ, όπως έκανε με όλους τους άλλους συλλόγους που υπάρχουν. Αν κάποιοι δεν έχουν σύλλογο είναι δικό τους θέμα.Τουλάχιστον ο ΠΑΣΑΔ μιλαει ανοιχτά. Δεν κάνει υπόγειες συμφωνίες ... Δεύτερον, Η ΔΟΕ έχει υπό την εποπτεία της ΟΛΗ την πρωτοβάθμια και όχι μόνο τους δασκάλους. Θα έπρεπε να το γνωρίζει.Άρα στηρίζει ή θα έπρεπε να στηρίζει όλη την πρωτοβάθμια.
@trust no one Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο... Υπάρχουν πολλά στοιχεία καταγεγραμενα στον κλάδο μου ΠΕ11 όπου τις ώρες γυμναστικής τις κάνουν οι δάσκαλοι για να συμπληρώνουν το ωράριο τους
Έχεις δίκιο. Η εμπειρία μου μου δείχνει ότι αρνείστε τις ώρες στο πρωινό πρόγραμμα και σπρώχνεστε ποιος θα πάει στο ολοήμερο. Μικρόκοσμος είναι η πρωτοβάθμια, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.
Για βγες και πες τι στοιχεία συγκεντρώσατε. Για βγες τώρα και πες το επώνυμα. Που κάνατε εκστρατεία στο facebook και μόνοι τους έρχονταν οι δάσκαλοι και σας έλεγαν αν αναπλήρωναν ώρα γυμναστικής . Και μάλιστα το καταδίκαζαν. Και πάλι αυτό πολλές φορές ήταν μέχρι να έρθει γυμναστής στην επόμενη φάση. Οι δάσκαλοι άπειρες φορές καλύπτουμε κενά ειδικοτήτων όταν λείπουν γιατί κάποιοι; Πρέπει να κρατήσει την τάξη μας . Πέρα από το ωράριο μας. Κάνουμε γιορτές, μιλάμε με γονείς, αναλαμβάνουμε εκδρομές. Εσείς τι κάνετε ? Πότε κρατήσατε τάξη δασκάλου? Θα σου πω εγώ. πότε!!!! Δεν φτάνει που βάζουμε πλάτη σε όλα....
Το τι θα γίνεται σε περίπτωση απουσίας κάποιου συναδέλφου, το αποφασίζει ο σύλλογος στην αρχή της χρονιάς. Αν λοιπόν δεν εφαρμόζεται αυτό, ευθύνη έχει ο σύλλογος.
Το ολοήμερο λες που καταργήσαν το δάσκαλο τάξης και χάθηκαν μεμιας 2000+ θέσεις δασκάλων για να συμπληρώνουν ωράριο ειδικότητες . Και κατάντησε το ολοήμερο να είναι απλή φύλαξη ενώ πριν γινόταν μελέτη ?
Ο Κοπτσης αναφέρει και αυξομειώσεις να τα λέμε και αυτα