0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, οποιος γνωρίζει, η Καρδίτσα έχει δώσει διορία για εξέταση ενστάσεων, οριστικών τοποθετήσεων κτλ της γενικης μέχρι 27Μαιου.υπαρψει περίπτωση ο, τι περισσέψει, εαν και εφοσων, να δωθει ως οργανικό, επιπλέον; είναι ορισμένες διδε που ακόμη δεν έχουν κάνει οριστικές τοποθετησεις, αλλψστε μίλησε κ ο κοπτσης για κάποιες αυξομειώσεις..
Ενδεχομενως συναδελφε. Απλα πιστευω οτι οπως ειπε κσι ο Κοπτσης οι αυξομειωσεις θα ειναι ελαχιατες. Για μικρο διψηφιο αριθμο καταλαβα εγω να σου πω την αληθεια
Παιδιά, οποιος γνωρίζει, η Καρδίτσα έχει δώσει διορία για εξέταση ενστάσεων, οριστικών τοποθετήσεων κτλ της γενικης μέχρι 27Μαιου.υπαρψει περίπτωση ο, τι περισσέψει, εαν και εφοσων, να δωθει ως οργανικό, επιπλέον; είναι ορισμένες διδε που ακόμη δεν έχουν κάνει οριστικές τοποθετησεις, αλλψστε μίλησε κ ο κοπτσης για ελάχιστο ποιμένες αυξομειώσεις..
Πραγματικά οι μουσικοί έχουμε αναστατωθεί με την πλήρη εξαφάνιση των 600 περίπου οργανικών μας και μετά τη σημερινή δήλωση πως οι διορισμοί θα γίνουν με τα κενά των μεταταξεων επιβεβαιωνεται το χειρότερο σενάριο μας. Εννοείται πως δεν ζητάμε και το 100% στους διορισμούς πρωτοβάθμιας αλλά μια καλύτερη κάλυψη μετά και την περσινη πανωλεθρία. (Ήμασταν ο κλάδος με τη μικρότερη κάλυψη στους διορισμούς της πρωτοβάθμιας)
Έχουν υπολογιστεί αυτά. Αλλά έχουν δει πολλά τα ματάκια μας και οι εγκύκλιοι μετατάξεων δεν έχουν πάντα σωστά κενά. Έχω δει οργανικό κενό στην ειδικότητα μου εδώ που είμαι, χωρίς φυσικά να υπάρχει. Κι έδωσε (σύμπτωση θα ήταν) και μετάταξη. Κι αυτή η μετάταξη μετά την επόμενη χρονιά στους πίνακες μεταθέσεων ήταν υπεράριθμη. Αλλά δεν την πείραξε καθόλου, γιατί δεν ήρθε ποτέ εδώ. Πήρε κατά προτεραιότητα μετάθεση ως πολύτεκνη. Και μετά από αυτή την υπέροχη ακολουθία, εξαφανίστηκε το οργανικό κενό και δεν έχει εμφανιστεί έκτοτε. Επίσης λένε ότι βάζουν 1-2 κενά λιγότερα στην εγκύκλιο σε κάθε περιοχή ή αν έχει π.χ. 1 κενό δεν τη βάζουν καθόλου. Οι περιοχές δεν είναι λίγες. Είναι 78. Αν ισχύει λοιπόν αυτή η τακτική, μπορεί να λείπουν μέχρι και 156 κενά σε κάθε ειδικότητα. Πιο ρεαλιστικό όμως είναι πούμε ότι μπορεί να λείπουν μέχρι και 30-40 κενά.
τι να πω.. Δεν μπορώ να διαφωνήσω, οπως πολύ σωστά λες, έχουμε δει πολλά.... Άκουσα πρόσφατα ότι πολλά οργανικα δε φαίνονται σε δύσκολες διδε καμπισιες... Γιατί λέει τις κρατούν για συζύγους ενστολων που θα επιστρέψουν μετά τη διετια.. Ισχύει; εάν ναι αισχος
Έχω την εντύπωση ότι όπου δεν υπήρξαν μετατάξεις δε σημαίνει ότι τα κενά είναι 0. Πάντως γενικά με ενοχλεί το νεφελώδες τοπίο. Γιατί δε βγαίνει το υπουργείο με διαφάνεια να πει, τόσα είναι τα κενά σε κάθε κλάδο, άρα και το ταβάνι των διορισμών. Παρά καθόμαστε εμείς να βγάλουμε συμπεράσματα.
τι να πω.. Δεν μπορώ να διαφωνήσω, οπως πολύ σωστά λες, έχουμε δει πολλά.... Άκουσα πρόσφατα ότι πολλά οργανικα δε φαίνονται σε δύσκολες διδε καμπισιες... Γιατί λέει τις κρατούν για συζύγους ενστολων ν που θα επιστρέψουν μετά τη διετια.. Ισχύει; εάν ναι αισχος
Συμφωνώ σε όλα.