0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπερδεύτηκα τώρα, η εγκύκλιος; Το ότι λήγουν οι πίνακες ειδικής σημαίνει πως πρέπει να γίνουν διορισμοί στην ειδική; Δε καταλαβαίνω το σκεπτικό.
Η Κεραμέως βλέπει ότι δεν πρόκειται να ξαναβγεί ούτε βουλευτής στις επόμενες εκλογές (βλ. τι έπαθαν αντίστοιχα η Διαμαντοπούλου και Γιαννάκου - δεν εξελέγησαν βουλευτές στις επόμενες μετά τη θητεία τους εκλογές)Οπότε θέλει να περισώσει τίποτα πιέζοντας τον
Οχι κυριε!Σημαινει οτι πρεπει να γινουν νεοι πινακες γιατι οι παλιοι ληγουν βασει νομου.Τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω!
Σε αυτή τη φάση όμως δε λένε απλως για νέους πίνακες αλλά και για διορισμούς με τους παλιούς, δυο διαφορετικά πράγματα.
Σας λεω γιατι βγηκε η παρουσα εγκυκλιος.
Οι διαχειριστες να επεμβουν. Ο Πατρεας ειδατε οταν δεν υπαρχουν φιλοσοφιες και ευσεβεις ποθοι, απανταει στα σοβαρα ερωτηματα που δεν χανονται σε 500 μηνυματα που δεν σχετιζονται με το θεμα του ποστ.
Αντιλαμβάνομαι ότι κάτι σε ενόχλησε στο ποστ μου. Όμως δεν αντιλαμβάνομαι ΤΙ. Έκατσα το ξαναδιάβασα και πάλι δεν καταλαβα. Δηλαδή όταν ο vagg99 κάνει ένα ευρύτερο σχόλιο είναι οκ, αλλά όταν απαντάω εγώ όχι; Να επέμβουν οι διαχειριστές γιατί; Εσυ μπαίνεις στο νήμα του γραπτού και τους τρολαρεις συνέχεια. Αυτό όμως δε σε χαλάει.Να σου προτείνω κάτι στα σοβαρά; Άνοιξε ένα ένα νήμα που να λέγεται ‘Διορισμοι 2022 - Πληροφορίες’. Κάνε μια σούμα των όσων ξέρουμε ήδη από τα ποστ του Patreas πχ και έχει το γι αυτό το σκοπό.
Η λέξη δημοκρατία είναι άγνωστη έννοια για κάποιους εδώ μέσα,πρέπει αυτοί να μονοπωλούν και να ρωτάνε το ίδιο πράγμα διακόσιες φορές την ημέρα και οι υπόλοιποι μόκο.
Εγω καταλαβαίνω το άγχος τους, αλλά μεχρι ενος σημείου. Πάντως το νημα για τις πληροφορίες το άνοιξα. Να είσαι βέβαιη ότι θα 'πεθάνει' γρήγορα. Γιατι οι περισσότεροι συμμετέχουμε σε μια κοινότητα για να συζητάμε κιόλας λίγο.