0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η εμπειρία λέει ελαφρώς. Δες ας πούμε τις περσινές μετατάξεις για να πάρεις μια ιδέα:https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/swsto_6%CE%99%CE%9D%CE%A146%CE%9C%CE%A4%CE%9B%CE%97-%CE%A5%CE%9C%CE%91_1.pdfhttps://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/%CE%A830246%CE%9C%CE%A4%CE%9B%CE%97-%CE%A1%CE%92%CE%9D.pdfΩς προς το θέμα της μείωσης της 2ετίας, έχει πλάκα να διαβάζω για ανήθικες κινήσεις (όπως των ασφαλιστικών) από αυτούς που το κύριο επιχείρημα τους είναι "ας προσέχατε". Όση λοιπόν ενσυναίσθηση δείχνετε, άλλη τόση θα εισπράξετε. Λογικό το βρίσκω προσωπικά...
Να σας δω αν θα λέτε τα ίδια αν δώσει μόνο τα κενά σε απομακρυσμένες περιοχές κ εμμένει στη διετία!!!!
Να μειωθεί η υπηρετηση... Εννοείται. Αλλά δεν γίνεται να συνδέσουμε αυτή την διεκδίκηση με το αν θα διοριστουν κάποιες χιλιάδες συνάδελφοι φέτος ή όχι. Μετά αυτός που θα χάσει την θέση του στον πίνακα και τον διορισμό την επόμενη χρονιά πώς θα προστατευτεί;
ναι, τα ίδια θα λέμε. Προσωπικά διορίζομαι σύμφωνα με τους αριθμούς του Πατρέα, περίπου στους τελευταίους 200 με 300 του κλάδου μου. Εις γνωση μου θα δηλωσω τα παντα. Δεν θα επιλέξω τον οαεδ ξανά μονο και μονο επειδή θα πρεπει να μεινω 2 ή και περισσότερα ετη εκει που θα διοριστω.Λοιπόν, πάμε για τους διορισμους τώρα!!! Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη!!Πιστέυω την άλλη βδομάδα θα έχουμε νεότερα, όπως είχε πει και ο Patreas!
Δεν είναι εκεί το πρόβλημα.
ούτε θα επιλέξω τον οαεδ μετα απο τόση ταλαιπωρία, επειδή οι επόμενοι που θα διοριστουν πριν παρω εγω μεταθεση ίσως πιασουν την περιοχη που θέλω....και σίγουρα δεν θα ζηταω αναδρομικά αλλαγές, ενώ θα ξέρω σε τι συμφωνησα! Κάποιοι πήραν το ρισκο περσι και δεν διοριστηκαν, εγω δεν θα το παρω, αλλα δεν θα ζηταω και τα ρεστα μετα. Πάμε για νεότερααααα!!!
ναι, τα ίδια θα λέμε. Προσωπικά διορίζομαι σύμφωνα με τους αριθμούς του Πατρέα, περίπου στους τελευταίους 200 με 300 του κλάδου μου. Εις γνωση μου θα δηλωσω τα παντα. Δεν θα επιλέξω τον οαεδ ξανά μετά από 13 χρόνια αναπληρώτρια και σε ιδιωτικό τομέα, μονο και μονο επειδή θα πρεπει να μεινω 2 ή και περισσότερα ετη εκει που θα διοριστω.Λοιπόν, πάμε για τους διορισμους τώρα!!! Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη!!Πιστέυω την άλλη βδομάδα θα έχουμε νεότερα, όπως είχε πει και ο Patreas!