0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο σόι πες της συγγενισσας δασκάλας έχεις βολεύτει ήδη εσύ με το γνωστό τροπο ,ας βολεύτει και κανένας από άλλο σόι !!!Τ.Κ επειδή εδώ είσαι νέος /νέα εγώ όμως πολύ παλιά και με πολλούς που διορίστηκαν και αλλά και με όσους διοριζομαστε τώρα εχουμε αγωνιστεί από πολύ παλιά και με ξέρουν προσωπικά γελάνε με αυτά που λες για ρυτίδες ! Αλλά δε πειράζει τόσα ξέρεις τόσα λες
Αντριάννα εγώ δεν έχω τπτ προσωπικό με κανένα. Ούτε έχω επιτεθεί στο κλάδο σας. Δεν έχω άλλωστε προσωπικές πληροφορίες μπορεί πράγματι να πάρετε παραπάνω από τα οργανικά των μεταταξεων. Δεν με νοιάζει καθόλου. . Αλλά όταν επιτίθεσαι στον κλάδο μου, θα μπαίνεις στην θέση σου.
Τσιλ αουτ λίγο επίθεση στη δευτεροβάθμια κάνει το τρολ επίσης έχεις την εντύπωση πως με έβαλες στη θέση μου ;;; Μα δεν έχεις ιδέα καν ποια είναι η θέση μου
Ούτε και με νοιάζει....
Οι φιλολογίνες έχουν κόμπλεξ γιατί δουλεύουν μετά τα σαράντα-σαρανταπέντε ενώ οι δασκάλες δουλεύουν από τα είκοσι+. Όλα είναι επιλογές όμως.
20 με contouring από τις 8 το πρωί ! Και η πανούκλα κούκλα γίνεται άιντε την είδατε όλες εκεί μοιραίες ! Και το κλείνω το χαμηλό επίπεδο εδω
Gia είστε σε πανικό. Έχουμε δημοκρατία, μην προσπαθείτε να μας φημωσετε.. Παψτε να στέλνετε προσωπικά μέιλ και. Να ενοχλείτε... Όταν αρθρωνετε δημόσιο διάλογο κρίνετε και θα κριθειτε... Σας παρακαλω όχι πμ. Ο, τι θέλετε δημοσίως