0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πατρεα εχεις καποια πληροφορια για το νουμερο ; Ειναι 5ψηφιο ; Εχεις ακουσει κατι ;
Κι εσείς, το ίδιο. Μην στέλνετε π.μ. Ας προσπαθήσετε να ξεδιαλύνετε το ύφος & το λεκτικό κάποιου πρώτα και να μην υποψιάζεστε ότι έχω δεύτερο προφίλ εδώ. Δεν ισχύει. Δεν έχω τέτοια ανάγκη. Υ.Γ. Όλοι γνωρίζουμε μερικά πράγματα για κάποιους.
Ρε παιδιά, εξηγήστε μου κάτι: για ποιο λογο βλέπετε σαν εχθρούς όλους εμάς που δυσπιστούνε ότι το υπουργείο θα κάνει διορισμούς πάνω από τα οργανικά κενα. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω ακούσει ούτε τον τρόπο που θα γίνει αυτό, και ούτε μια πειστική απάντηση στο γιατί να εμπλακεί σε μια τέτοια διαδικασία το υπουργείο, η οποία θα δημιουργήσει πλεονάσματα και θα προκαλέσει αντιδράσεις, και να μην περιμένει απλά να κάνει αυτούς τους έξτρα διορισμούς σε κανονικά οργανικά κενα του χρόνου. Απο κει και πέρα με τις προσωπικές προσβολές και επιθέσεις μερικοί το έχετε τερματίσει σήμερα.
Πάντως οι 40αρες φιλολογίνες μπήκαν πανεπιστήμιο με βάση 17 και οι σημερινές εικοσάρες δασκάλες με βάση 7! Να τα λέμε και αυτά...
ξερεις τι δεν είναι ωραίο mits??που κάθεστε σα τις ύαινες και περιμένετε να δείτε τι θα γίνει για να πέσετε από πανω...αυτή η εικόνα απωθεί έτσι κ αλλιώς ..
Πριν 15+ χρόνια τα παιδαγωγικά δημοτικής έφτασαν τις βάσεις της νομικής...
Καθόμαστε σαν τις ύαινες; Έχεις πάρει κάτι;