0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τον κοφτει γιατι πρεπει πχ στην Ειδικη να μειωσει τους συμβασιιουχους. Σε καθε κατηγορια που αναφερετθηκε αναλυτικαψο Πατρεας, υπαρχουν συνβασιουχοι με οργανικα κενα. Το ΥΠΕΣ θελει μειωση συμβασιουχων σε καθε κατηγορια, αφου αυτο εγκρινει αριθμο μονιμων και συμβασιουχων σε καθε κατηγορια
Την κατανομη μας την έβγαλε ο Πατρεας παραμονή Πρωτομαγιάς...Απλώς θα την ανακοινώσουν αυτοί οπότε θέλουν με κάποιες μικρές τροποποιήσεις...Οι τροποποιήσεις είναι αβθμια σε δασκαλους και ειδικότητες αβθμιας...Δηλαδή πόσους δασκαλους θα διορίσουν (από 3000 μέχρι 4000) και πόσους θα διορίσουν από τις ειδικότητες αβθμιας (1000 άτομα πέρυσι οι ειδικότητες αβθμιας)...
10000 διορισμοι:2200 βθμια γενικής2300 όλη η ειδική350 μουσικά σχολεία 500 ειδικότητες πρωτοβαθμιας 975 νηπιαγωγοι 3675 δάσκαλοι Τόσο απλά...Πιθανή δική μ πρόβλεψη...Αν κ πιστεύω ότι ίσως πάμε λίγο παραπάνω από 10000..Και επίσης στις ειδικότητες αβμια ελπιζω ότι δεν θα πάρει μόνο 500 αλλά 1000...Λίγο έμεινε..Σε ένα μήνα θα ξέρουμε...
να σαι καλά γελάσαμε και παλι με το 3700
O mts.ag είναι από τους λίγους εδώ μέσα που ξέρουν. Άλλοι πάλι νομίζουν θα αλλάξουν τους νόμους επειδή θέλουν να διοριστούν στην περιοχή τους
Ψάξε και κάτω από τους καναπέδες μήπως σου ξέφυγε κάνα κενό φιλολόγων.
στον καναπέ κάθονται μάλλον οι δάσκαλοι που δε δουλεύουν γιατί διορίστηκαν σε κενα που δεν υπάρχουν
Να ρωτήσω κάτι : μόνο σε εμένα φαίνεται περίεργο που το ΥΠΕΣ ασχολείται τόσο λεπτομερώς με την κατανομή ? Δλδ εγώ πίστευα ότι το υπες ασχολείται περισσότερο με τον συνολικό αριθμό αλλά σύμφωνα με τον Πατρεα, φαίνεται το ΥΠΕΣ να έχει άποψη και τις την κάλυψη των κενών κάθε ειδικότητας.
Πρόσεξε μην μπλέξεις τους διπλούς λογαριασμούς κακομοίρα μου και τα κάνεις μαντάρα.
Δεν είναι υποχρεωτικό να καλύψει όλα τα κενά επειδή υπάρχουν. Το υπουργείο οφείλει να σκεφτεί δίκαια και να καλύψει επαρκώς όλους τους κλάδους. Οπότε σημασία έχει και το τελικό νούμερο.
Επειδή αυτή τη στιγμή κάνεις μια σοβαρότατη καταγγελία, σε παρακαλώ πολύ να μας επιδείξεις έστω και ένα άτομο από τον κλάδο των δασκάλων που διορίστηκε και κάθεται, σε αντίθετη περίπτωση ας επέμβει άμεσα κάποιος διαχειριστής! Ας προσέχουμε λίγο τη λέμε εδώ μέσα, έχει παραγίνει το κακό…