0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να προσθεσω.....τα κενα που δοθηκαν στους πε02 για μεταθεσεις ηταν 400+
Ξέρω ότι όλες οι ειδικότητες έχουν πολλά κενά. Απλα στην ειδικότητα των δασκάλων τα τελευταία 12 χρόνια έχει γίνει Αρμαγεδών. Δάσκαλοι Συντάξεις 14905 Διορισμοί 3772. Ξαναλέω όλοι έχουμε κενά. Απλά να δούμε πόσο πολύ νοιάστηκαν για την παιδεία όλοι, ενώ διορισμοί γίνονταν κανονικά στο ευρύτερο δημόσιο. Ντροπή!! Και καλά μνημόνια. Τρώμε το ΕΣΠΑ εκεί που δεν πρέπει. Για να καλύπτουμε πάγιες ανάγκες. Αίσχος!!
ολο το ζουμι κατα την αποψη μου στο γιατι θα καλυφθουν καποιοι 100% ενω αλλοι οχι ειναι στα παρακατω λογια του Patreas.....Η απάντηση είναι ότι δεν έχουν όλοι οι Αναπληρωτές την ίδια πηγή χρηματοδότησης (αυτό πιστεύω το ξέρουμε όλοι). Η λεπτομέρεια που δεν είναι ευρέως γνωστή είναι ότι και οι ΕΣΠΑ ανά Πράξη (Κωδικός ΟΠΣ) έχουν διαφορετική σύνθεση/συμμετοχή στην επιβάρυνση του Κρατικού Προϋπολογισμού και δεν είναι το κλασικό σχήμα 75%-25%. Πρόσεξε ότι η ομαδοποίηση που έκανα στη σχετική ανάρτηση είναι περίπου ανά Πράξη (ΠΕ70 και Ειδικότητες είναι από την ίδια Πράξη).
τωρα ξεκινάμε να μιλάμε γιατί αυτά έχουν φτάσει κ στα δικά μου αυτιά
Και το μεγάλο ερώτημα: Διοριζόμαστε φέτος τελευταίοι ή του χρόνου πρώτοι;
Τουλάχιστον 60% φέτος και τα υπόλοιπα του χρόνου.Άρα να περιμένουμε τουλάχιστον 60% κάλυψη και στους ΠΕ70?