0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μtsag ποτε πιστευεις επικοινωνιακα βολευει να ανακοινωθει το νουμερο ; 17 ή 24 Ιουνιου ;Επεσες μεσα παντως για το επικοινωνιακο. Το ειπε και ο Πατρεας 😉Φανταζομαι 10 οχι και μετα παει για 1η Ιουλιου
Πως διαβάζονται οι εκκαθαρισμένοι;;;
Αρα στο διαστημα μεταξυ 14- 27 Ιουνιου ; Που 14 δεν νομιζω..ειναι μετα του Αγιου Πνευματος...Ειχες πει οτι αν παει μετα τις πανελληνιες θα βγει και η κατανομη. Λες να γινει ετσι ;Γιατι τους αριθμους το ΥΠΑΙΘ και το ΥΠΕΣ τους βγαζουν μαζι με την κατανομη. Απο οτι μας εγραψε και ο Πατρεας
Φιλε than11, από αυτό που γράφει η elranna νομίζω μπορείς να έχεις μια επιπλέον εικόνα του τι γίνεται στους ΠΕ11.
Λοιπόν, για τους ΠΕ02:1) Η Καρδιτσα φαίνεται να είναι πλεονασματική.2) Τα Τρίκαλα εμφανίζουν 1 κενό στην 7η ομάδα, αλλά δεν ξερουμε αν εχουν πλεονάσματα σε κάποια άλλη ομάδα (1η-6η) που να το 'ακυρώνει' και γι' αυτό να μη δίνει κενά η περιοχή για μεταθέσεις/μετατάξεις/διορισμούς.3) Η Λάρισα, αμά αφαιρέσεις τα πλεονάσματα και τοποθετηθούν οι υπεράριθμοι, φαίνεται να εχει καμιά 15αριά κενά, αλλά είναι περίπου 27 που είναι στη διάθεση (ή πήγαν με μετάθεση). Άρα μηδενίζονται και εκει τα κενά (thanks gvasilis!)4) Στα Δωδεκάνησα βρισκω μονο τα φετινά κενά στο site της ΔΔΕ. Δε σου κρύβω ότι φαίνεται παράξενο που η Α' Δωδεκανήσου δίνει 61 κενά για οριστική τοποθέτηση, ενω περυσι διόρισε εκει 91 ΠΕ02 (δηλαδή θα μείνουν 30 στη διάθεση), και ταυτόχρονα φέτος δίνει αλλά 14 κενά για διορισμούς. Ο gvasilis είχε γράψει μια εξήγηση στο νήμα των φιλολόγων.Απλά να πω για άλλη μια φορά, ότι για όλους τους λόγους που έχουμε γράψει σε αυτό το νήμα, δεν είναι πάντα ευκολο από τα κενά των τοποθετήσεων να βγαλεις ασφαλή συμπεράσματα για τα κενά των μεταθέσεων.
Στα Δωδεκάνησα διόρισαν σε πολλές ειδικότητες ακόμη και δασκάλους σύμφωνα με τα κενά που υπήρχαν. Όχι μόνο βάση οργανικών. Ήταν πολιτική απόφαση. Του χρόνου θα αδειάσουν ξανά όποτε λογικά θα κάνουν ξανά διορισμούς. Δεν μόνο τα Δωδεκάνησα βέβαια.
Το κατά πόσο θ αδειάσουν εξαρτάται από τον αριθμό των μεταθέσεων. Εάν πολλά κενά στη Μακεδονία είναι πλασματικά τότε δεν ξέρω πόσοι θα μετατεθούν.
Έχετε δίκιο για τους πλεονάζοντες. Ωστόσο έχω την εντύπωση ότι εδώ έπαιξαν ρόλο οι ανακλήσεις.
Πάντως υπάρχουν άτομα που μετατέθηκαν πριν λίγο καιρό, δεν υπήρξε οργανική και θα ναι από Σεπτέμβρη στη διάθεση.