0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε οτι αφορα οσους εχουν 20μηνες σε ιδιωτικο λογικα μιλαμε για οσους ειχαν 20 μηνες μεχρι το τελος των αιτησεων το 2019. Με οτι προσοντα ειχες τοτε οριστικοποιηθηκε ο πινακας. Δεν γινεται να διοριστει φετος καποιος που τον Ιουλιο πχ του 22 συμπληρωνει τους μηνες 20 σε ιδιωτικο. Αν ειναι ετσι γιατι να μη μετρουσαν τα προσοντα κ οτι χαρτια μαζεψε καποιος στο μεσοδιαστημα απο 2019 εως 2022 σε προυπηρεσιες μεταπτυχιακα σεμιναρια κτλ. Δν εχει λογικη η προυποθεση να συμπληρωνει καποιος 20μηνο σε ιδιωτικο τη μερα διορισμου. Οτι εγινε κ περσι θα γινει. Θα προσπεραστουν απο το συστημα
Ξυπνησε ο Κορδης;... Νομιζα ειχε παει διακοπές Μαλδιβες τοσους μηνες...
Εμενα παντως αυτο μου κανει προσθεση προσοντων αρα καταστρατηγηση του ηδη υπαρχοντος πινακα που κατα τα αλλα ειναι κλειστος. Κατα τα αλλα παω πασο. Ολοι εχουν αγωνια να διοριστουν και σε καλη σειρα και τα λοιπα και τα λοιπα και τα λοιπα. Καλη τυχη σε ολους
Στην Γενικη μιλαμε. Αυτοι που ηταν εγγεγραμενοι στους πινακες Γενικης. Αν θεωρησουμε οτι αυτοι συμπληρωνουν 20 μηνο και δεν ειναι στους πινακες Ειδικης , μπορουν να κανουν αιτηση για διορισμο στην Ειδικη ; Αν στο ενδιαμεσο απεκτησαν μεταπτυχιακο στην Ειδικη;
Μόνο ο Πατρεας ενημερώνει ουσιαστικά τους αναπληρωτές..Οι αιρετοί πετάνε χαρταετό...Τόσο καιρό δεν μιλάνε για τους διορισμούς..Θυμήθηκε να βγει 4 Ιουνίου....
To ίδιο δεν ισχύει για όσους πρέπει να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις πριν το διορισμό;
Μόνο ο Πατρεας ενημερώνει ουσιαστικά τους αναπληρωτές..Οι αιρετοί πετάνε χαρταετό...Τόσο καιρό δεν μιλάνε για τους διορισμούς με εξαίρεση τον Μπρατη που έχει γράψει 5-6 ποστ..Θυμήθηκε να βγει 4 Ιουνίου....Δεν είμαι καμίας παράταξης.. Γραμμένους τους έχω όπως και αυτοί τους αναπληρωτές...