0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θέλω να ρωτήσω: στα κενά μετατάξεων που αναρτήθηκαν προ καιρού μπορεί να τοποθετηθούν περσινοί νεοδιόριστοι που κάνουν τώρα αιτήσεις για οριστική τοποθέτηση/βελτίωση και εμείς να μείνουμε εκτός της πρώτης επιθυμίας μας;
αυτο είναι μεγάλη κουβέντα αλλά πρέπει να την κάνουμε αφού βγει το νούμερο και η κατανομή γιατί αφενός τώρα είναι άλλου στραμμένη η αγωνία αφετέρου δε ξέρουμε τα κενα ..δεν εγγυάται κανείς ότι θα είναι αυτά των μετατάξεων
Λογικά, (γνώμη μου) αν πάρει 10.000+ οι ΠΕ70 θα είναι κοντά στο 4.000 αφού το υπουργείο ζήτησε 10.000 και μέσα σε αυτούς είναι 4.000 ΠΕ70. Όσο πιο χαμηλά κινηθεί ο αριθμός τόσο θα μειώνονται οι ΠΕ70 καθώς για τους υπόλοιπους κλάδους είναι σχεδόν ξεκάθαρα τα πράγματα
Καλησπέρα σας αγαπημένοι. Τζάμπα χαλιεστε όλοι με τα νούμερα . Μόνο το υπουργείο ξέρει . Και κάποιοι ήδη διορισμένοι και νεοδιοριστοι που επιμένουν σχεδόν εμμονικα για το σύνολο των μεταταξεων ως αριθμό διορισμών, δυστυχώς θα απογοητευτουν . Εγώ θα σταματήσω να γράφω μέχρι την ανακοίνωση των κατανομών . Υπομονή λοιπόν μέχρι τότε .
Αναφέρομαι σε σένα ;
Μου φαίνεται υπερβολή το 4000 ακόμα και αν πάρει 10000. Εδώ πέρυσι που πήρε 11000 σύνολο, πήρε 3700 δασκάλους. Τι να πω, δεν ξέρω...
Καλησπερα συναδελφοι....Κάποια πρόβλεψη για τους Φυσικους?