0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκλογές έρχονται! Δε μας φτάνει το καλό! Θελουμε μόνο το πολύ καλό!
Μα ακριβώς γι αυτούς τους επικοινωνιακους λόγους μιλάω κι εγώ. Πέρυσι το νούμερο 5250 και 5250 πως είχε προκύψει; Και μετά έγινε και 11+++. Αφού πήραν το πράσινο φως απ τους έξω μπορούν να το κάνουν. Εγώ περιμένω εκπλήξεις και φέτος.
Η λογικη του βασιζεται σε αυτο που εκανε ο ΣΥΡΙΖΑ το 19.....Για τους 10500 στην Γενικη και τους 4500 στην Εδικη. Που τοτε ειχαν να γινουν και 12 χρονια και ηταν αυτονοητα τα εν λογω κενα (και πολυ παραπανω απο οτι φαινεται). Εννοει φανταζομαι οτι μπορει να πει ενα νουμερο πχ 10000 και να ειναι πιο πανω ή πιο κατω το 23 (παραγοντας συνταξεων, νεα ΤΕ στην Ειδικη, κτλ). Εξαλλου, και ο ΣΥΡΙΖΑ ειχε πει 10500 και εγιναν 11200........
Ναι ακριβως. Το αν θα πει συγκεκριμενο αριθμο για του χρονουν ειναι το θεμα. Το 5ψηφιο Thdks σε δυο χρονιες ;;;; 5000 φετος και 5000 του χρονου ; ή 6000 + 6000 του χρονου ; αυτο εννοεις ;Το 5ψηφιο που ειπε η Κιρκη αφορα τους φετινους διορισμους. Ετσι το καταλαβα
Ναι ακριβως. Το αν θα πει συγκεκριμενο αριθμο για του χρονουν ειναι το θεμα. Το 5ψηφιο Thdks σε δυο χρονιες ;;;; 5000 φετος και 5000 του χρονου ; ή 6000 + 6000 του χρονου ; αυτο εννοεις ;Το 5ψηφιο που ειπε η Κιρκη αφορα τους φετινους διορισμους
Ολα ειναι επικοινωνια για αυτα τα κομματα.Επικοινωνια. Ποσα χρωστανε, ξερουμε;
δεν ξέρω αν αφορά το thread εδώ αλλά αναρωτιόμουν που μπορώ να βρω τους πιο πρόσφατους εκκαθαρισμένους πίνακες κατάταξης ειδικής και γενικής χωρίς τους διορισμένους της 3ΕΑ και 2ΓΕ. Κοίταξα στα αρχεία του φόρουμ αλλά δεν τους βρήκα.Ευχαριστώ.