0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η απάντηση είναι ότι δεν έχουν όλοι οι Αναπληρωτές την ίδια πηγή χρηματοδότησης (αυτό πιστεύω το ξέρουμε όλοι). Η λεπτομέρεια που δεν είναι ευρέως γνωστή είναι ότι και οι ΕΣΠΑ ανά Πράξη (Κωδικός ΟΠΣ) έχουν διαφορετική σύνθεση/συμμετοχή στην επιβάρυνση του Κρατικού Προϋπολογισμού και δεν είναι το κλασικό σχήμα 75%-25%. Πρόσεξε ότι η ομαδοποίηση που έκανα στη σχετική ανάρτηση είναι περίπου ανά Πράξη (ΠΕ70 και Ειδικότητες είναι από την ίδια Πράξη).
Για το 2022-2023 το αίτημα έφθασε τους 59.000+ υπολογίζοντας 11.000+ για:α) Συνταξιοδοτήσεις 2022β) Επέκταση Ολοημέρου στην Πρωτοβάθμιαγ) Αύξηση στην Παράλληλη ΣτήριξηΠροφανώς το 59.000+ είναι ακραίο νούμερο και προφανώς δεν θα εγκριθεί στο σύνολό του (όπως κάθε χρονιά δεν εγκρίνεται το 100%).
Περί μείωσης συμβασιούχων: το "χέρι" μπαίνει στο temporary staff που επιβαρύνει τον Κρατικό Προϋπολογισμό (Τακτικό + ΠΔΕ).Άρα σε κάποιες Πράξεις μπορεί να γίνει ένας "μετασχηματισμός", ώστε αυτό που τώρα επιβαρύνουν τον Κρατικό Προϋπολογισμό ως ποσοστό του συνόλου των Αναπληρωτών της Πράξης, να γίνει αυτό το ποσοστό Μόνιμοι.Δεν υπάρχει κάποια επίπτωση στους Μόνιμους Διορισμούς, ούτε κάποια σκέψη για αύξηση ωραρίου. "Καταραμένο" ΕΣΠΑ...
Ελπίζω το οτι θα χρειαστούν περισσότερα κονδύλια για την επέκταση ολοήμερου, όλο αυτό να μη γυρίσει μπούμερανγκ στον αριθμό των διορισμών Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοιταξε το αρθρο που ανεβασα. Εχω και τα βασικα σημεια.
Πατρεα μιας και έκανες την εμφάνιση σου ισχύει το 8000;
If I were a betting man, θα σου ζητούσα αποδόσεις, μιας και το Στοίχημα δεν είναι ΠΡΟ-ΠΟ. Αν δίνεις 50%-50% over/under 9.000 (και είναι normal η γκανιότα), τότε under.
Κάποιοι bookmakers προχωρούν σε early payout πάντως...
Συγγνώμη,επειδή είμαι παντελώς ανίδεη στα περί του τζόγου μήπως θα μπορούσες να μας το εξηγήσεις σε απλά Ελληνικά;