0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν μου επιτρέπετε να απαντήσω, να γινει 2ώρο μάθημα, αν όχι στην ΣΤ, τουλάχιστον στις
Δηλαδή σε όλες τις ειδικότητες έχουν υπολογιστεί οι συνταξιοδοτήσεις του 2022, εκτός από τους γυμναστές, που λείπουν και οι περσινές;
Θα υπήρχε έλλειμμα σε πληροφορικούς. Και αν γινόταν τετράωρο, ακόμα μεγαλύτερο έλλειμμα. Και εξάωρο ομοίως. Οι υπολογισμοί γίνονται με το παρόν πρόγραμμα.Για αλλαγή του ωρολόγιο πρόγραμματος, κάθε ειδικότητα θα ζητά αύξηση των ωρών της, γιατί το μάθημα της είναι σημαντικό, δεν βγαίνει η ύλη κλπ.
@patrea τώρα που κλείδωσε ο αριθμός, ΠΕ70 under ή over 2.000; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ewall λέει για πολλούς παραπάνω από 2000. Έχει κάποιες πληροφορίες λέει, κάποια εξήγηση δεν δίνει βέβαια του πώς προκύπτουν. Και γενικά η σελίδα αυτή είναι πάντα αρκετά large στις εκτιμήσεις.Μιλάμε για 8500-9000 διορισμούς...τι κάνανε, τελευταία στιγμή σβήσανε από τον χάρτη άλλη μία ειδικότητα; Εγώ πιστεύω κάπου 1500-1900 θα είναι, δεν βγαίνουν αλλιώς οι αριθμοί εκτός και αν κόψανε από αλλού.
Στη δική μου ειδικότητα δεν προσμετήθηκαν οι συνταξιοδοτήσεις και το είχα αναφέρει κι εδώ αλλά έπεσαν όλοι να με φάνε..εννοείται δεν πείστηκα γιατί ο καθένας ξέρει καλύτερα για την ειδικότητά του και δεν θα με πείσει κανένας μαθηματικός γιατί έτσι τον συμφέρει..Εξάλλου ο Patreas με επιβεβαίωσε χτες ,έδειξαν όσα οργανικά ήθελαν στις κοινές ειδικότητες και τόσα χρόνια αναπληρώνουμε τους εαυτούς μας χωρίς ΜΝΑΕ παράλληλες και τα ρέστα.
Μήπως έχετε πληροφορία για αριθμό προσλήψεων ΠΕ06; Ευχαριστώ
Ίδρυση οργανικών στις κοινές ειδικότητες, πολλούς πάνω από 2000 ΠΕ70 το ewall. Τσάμπα είναι μου φαίνεται. Δίνει ελπίδες σε όλους για να το επισκέπτονται.
Το ewall λέει για πολλούς παραπάνω από 2000. Έχει κάποιες πληροφορίες λέει, κάποια εξήγηση δεν δίνει βέβαια του πώς προκύπτουν. Και γενικά η σελίδα αυτή είναι μερικές φορές αρκετά large στις εκτιμήσεις, είναι τέτοιες οι πηγές της μάλλον.Μιλάμε για 8500-9000 διορισμούς...τι κάνανε, τελευταία στιγμή σβήσανε από τον χάρτη άλλη μία ειδικότητα; Εγώ πιστεύω κάπου 1500-1900 θα είναι, δεν βγαίνουν αλλιώς οι αριθμοί εκτός και αν κόψανε από αλλού.
2300 ειδικη2200 βθμια γενικης950 νηπιαγωγοι350 μουσικα σχολειαΟι υπόλοιποι αβθμια γενικης, δασκαλοι και ειδικοτητες...