0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι προηγούμενοι τι λάθος είχαν;
οι δικοι σου είναι πιο σωστοί μάλλον έχεις αφαιρέσει και τις αρνήσεις αυτός εδώ είναι copy paste αυτούς που διορίστηκαν τελείως άκυρος …
Στην ειδικότητα μου είχες 3 άτομα στην ειδική που όμως διοριστηκαν γενική.
Σου ζήτησα κι άλλη φορά να μου πεις συγκεκριμένα στοιχεία για να δω για ποιον λόγο δεν έγινε ταυτοποίηση, αλλά δε μου απάντησες ποτέ. Προφανώς είναι εύκολο για σένα να δεις στην ειδικότητα σου ότι ο Χ που είναι στη θέση 30 στην ειδική θα είναι ο ίδιος με τον Χ που είναι στη θέση 50 στη γενική κι ας έχουν διαφορετική ταυτότητα, αλλά αυτό είναι αδύνατο να γίνει σε 50 ειδικότητες με το χέρι. Στη δικιά μου ειδικότητα π.χ. υπάρχει μία που έχει διοριστεί εκτός εκπαίδευσης και μου το είπαν. Στους εκκαθαρισμένους την έχω μέσα. Στον πίνακα αναπληρωτών που έφτιαξα για τους ΠΕ86, την αφαίρεσα με το χέρι. Αν δε μου το έλεγαν όμως, δε θα υπήρχε τρόπος να το γνωρίζω.
Όχι δεν έχω αφαιρέσει τις αρνήσεις, ούτε έχω βάλει τις επόμενες φάσεις τώρα που το λέμε.
Ωραια για να το κλείνουμε στην ειδικότητα μου εσύ έχεις κάποια άτομα που διορίστηκαν γενική, ενώ το ewall δεν τα έχει. Δεν ξέρω τι σκατα έκανε και δεν τα έχει. Πήγε σε μέντιουμ, είχε κονε. Ποιον πίνακα να έχω μπούσουλα? Τον δικό σου ή του ewall? Στις αλλες ειδικότητες μπορεί οι δικοί σου να μην έχουν λάθη. Δεν είχα σκοπό να σε μειώσω και ζητάω συγγνωμη
Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη, ούτε εσύ ούτε κάποιος άλλος. Καταλαβαίνω ότι κάποιες (ίσως πολλές) φορές αυτά που γράφω φαίνονται επιθετικά, αλλά πραγματικά ρωτάω για να δω αν μου έχει ξεφύγει κάτι, που έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. Κι από τα στοιχεία που μου έστειλες με μήνυμα διαπίστωσα ότι όντως έχει ξεφύγει κάτι που δε θα έπρεπε να έχει ξεφύγει (δεν οφείλεται δηλαδή σε αλλαγή ταυτότητας). Θα τα ξανακοιτάξω τώρα όλα. Επίσης, πάντα μα πάντα όταν βάζω εκκαθαρισμένους, τονίζω ότι είναι ένδειξη της θέσης όλων. Έχουν υπάρξει αναθεωρήσεις των πινάκων από τον ΑΣΕΠ που δε βγήκαν σε excel, αλλά σε pdf μόνο και δεν τις έχω εντάξει. Οι πίνακες που χρησιμοποιώ είναι μεν "οριστικοί", αλλά οι πρώτοι πρώτοι οριστικοί που έβγαλε ο ΑΣΕΠ. Τώρα ας πούμε που προσέθεσα τους 20 συμπληρωματικούς διορισμούς που είχαν γίνει στην Ειδική τον Ιανουάριο, κάποιοι στο ΦΕΚ είχαν απόκλιση 1 θέση. Αυτό οφείλεται στους αναμορφωμένους πίνακες του ΑΣΕΠ.