0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω θελω να μου πει ο πατρεας οταν γραφει 100 + γυμναστες στην αθμια οι 77 τους μάραναν? Διοτι 177 ειναι ολα τα οργανικά. Επίσης που θα πανε αυτες οι 77 πιστωσεις εαν δεν δοθουν σε εμας? Επισης αφου τα γνωρίζεις κ. Πατρεα και εισαι στο 1ο γιατι δεν τους λες οτι αυτα τα κενα ειναι τα προπερσινα? Ουτε καν τα περσινα και εχουν μείνει ακάλυπτα! Δλδ ποσο πρέπει ποια να αδικηθει αυτος ο κλαδος? Απευθυνομαι σε εσενα να τα πεις αυτα στα τζιμανια του 1ου που δεν μας χωνευουν καο το γνωρίζουμε πλεον.
Πιθανότατα οι ημερομηνίες να ακολουθήσουν περίπου το χρονοδιάγραμμα των περσινών διορισμών...ίσως να ανακοινωθούν λίγες μέρες νωρίτερα ώστε να μην μπορούν να κάνουν αίτηση όσοι διορίστηκαν πέρσι
Ερωτηση: Εφόσον είναι η ίδια προκήρυξη άρα έχουν καταλάβει ήδη μια θέση σε αυτήν, μπορούν να ξανακάνουν αίτηση; Άλλο της ειδικής, αυτή είναι άλλη προκήρυξη. Της Γενικής όμως είναι μια.
1 χρονο μετα την εκδοση του ΦΕΚ μπορει να κανει
Εμενα η λογική λέει πως όχι. Αλλά ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να μπει τετοιο ζήτημα στην πράξη.
Αφού ρε παιδιά όταν κάνεις αίτηση για διορισμό υπογράφεις υπεύθυνη δήλωση ότι δεν κατέχεις άλλη θέση δημοσίου. Τόσο λάθος κάνω;Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για την περίπτωση των διορισμένων στην ειδική, είχαν κάνει αίτηση στη γενική προτού βγουν οι οριστικοί της ειδικής. Δικαιούνται φέτος, αν κάποιοι το θελήσουν, να κάνουν αίτηση για διορισμό στη γενική. Χωρίς παραιτήσεις, χωρίς τιποτα. End of story. Τώρα, για όσους διορίστηκαν πέρυσι στη ίδια ειδικότητα, η λογική λέει ότι δεν μπορούν να ξανακάνουν αίτηση, ακόμα και αν περάσει ο χρόνος, λογικά έχουν διαγραφεί απο τους πινακεσ, όπως λέει ο nikolopol. Αυτοί όμως που διορίστηκαν σε άλλη ειδικότητα; Για να είναι εκτός πινάκων στη δεύτερη τους ειδικότητα; Αλλά, όπως είπα πριν, πρακτικά θεωρώ ότι δεν πρόκειται να τρέξει τετοιο σενάριο. Στην εκπαίδευση δεν ισχύουν όσα και στο υπόλοιπο δημόσιο, σε πολλές διαδικασίες.