0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρυσι η κατανομή είχε βγει 6 μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση της Υπουργού. Αρα είμαστε κοντά στην δημοσίευση της κατανομής....Τι τους πείραζε να βγάλουν και την κατανομή σήμερα;... 😎🤔
Επομένως με βάση πλέον το 8.500 δια στόματος Υπουργού το νούμερο των δασκάλων είναι αυτό που αλλάζει από 1500 σε 2300 ή μπορεί να υπάρξει και άλλη αλλαγή σε κάποιο κλάδο;
Το 20+20 που γράφεις δεν υπάρχει. Οι διορισμοί είναι μόνο 20. Με έναν απλό έλεγχο θα δείς ότι είναι τα ίδια ονόματα. Το ένα είναι σε pdf και το άλλο σε excel
Εγω πάντως ξερω νεοδιοριστοι περσινοι απειλουν με αγωγες. Ειναι ντροπη και ανθρωποφάγια
@mtsag: αν πέσεις μέσα και στη κατανομή γίνεσαι επίσημα ο νέος προφήτης του Pde (ο Πατρέας είναι πιο πάνω από προφήτης ).
Να ξέρεις πως ότι έχω γράψει είναι με βάση τον κοινό νου και την ψυχραιμία που μου δίνει η απόσταση που έχω από τα γεγονότα (οτι δεν περιμενω διορισμό δηλαδή και οτι έχω ξεγράψει τη υπόθεση μετάθεση). Εύχομαι σύντομα να βγει και η κατανομή!
Μιας και πέφτεις μέσα στις εκτιμήσεις, το κοινό σου απαιτει:1. Μια σύντομη κατανομη2. Πότε θα βγει η κατανομή; Ως τέλος του μήνα ή Ιούλιο;