0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιες ειδικότητες; Μόνο των αγγλικών ή και οι άλλοι ξενόγλωσσοι;
Ναι, το ειπε και ο Κοπτσης... Ισχύουν μέχρι 31-8-2023.Θα γινουν, γιατι θα μας αναγκάσει η Ευρωπαικη Ένωση για μείωση συμβασιουχων.. Επισης ισχύει ο κανονας 1 προ 1..Μια αποχώρηση, μια πρόσληψη...Και το πιο καλο, πλεον δεν θα μας ελέγχει κανενας... Εννοω ΔΝΤ ή Ευρωπαικη Ενωση...
Τελος εποπτείας μετα απο 12 χρονια μνημονιων..Παμε για νεους πολλούς διορισμους του χρόνου...Τα ελεγα και τον Σεπτεμβριο... Οσοι μεινουν φετος για λιγο εξω, έχει και του χρόνου...
Καλησπέρα σας!Είμαι αναπληρωτής πε70 εδώ και 3 χρόνια.Στον εκκαθαρισμενο πίνακα έχω θέση 8800.Διοριζουν πχ φέτος 2500 δασκάλους.Παω 6300.Του χρόνου το καλοκαίρι του 23' διορίζουν ξανά 2500 δασκάλους, πάω 3800.Ειμαστε κοντά με αυτήν την λογική στο θαύμα της μονιμότητας σε 2-3 χρόνια από τώρα,από το 24' και μετα αν διορίζουν ΚΑΘΕ χρόνο με αυτόν τον ρυθμό;;;;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Στη χώρα αυτή όλα είναι συγκυριακά. Μην μπαίνεις στο τρυπάκι αυτό γιατί θα τρελαθείς. Και εννοείται δεν υπάρχει κανονικότητα. Όταν είχα πρώτο αρχίσει κι εγώ έτσι τα υπολόγιζα. Έμαθα όμως αργότερα πως δουλεύει το σύστημα. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν εν μία νυκτί και να δίνουν 50 μόρια σε όποιον γνωρίζει Κινέζικα ή οτιδήποτε άλλο. Θα διοριστείς μόνο επειδή απλά σου χαμογέλασε η τύχη σε όλο αυτό το τοπίο. 😋🤪[/quoteΕλπίζω να μην χρειαστεί να είμαστε αναπληρωτές 10+ χρόνια μέχρι να διοριστούμε όπως οι παλιότεροι συνάδελφοι μας!
Θα μπορούσατε να γίνεται λίγο πιο συγκεκριμένος-η; Στις περσινές προσλήψεις αναπληρωτών για την εισαγωγή των αγγλικών στα νηπιαγωγεία υπήρξε διαφορετικό κονδύλι από τις υπόλοιπες προσλήψεις, για αυτό και συμπλήρωναν ώρες μόνο σε νηπιαγωγεία και οι προσλήψεις έγιναν με μειωμένο ωράριο. Έχει αλλάξει αυτό;;
Αν δεν ξέρετε μην μιλάτε ..! Πέρυσι διορίστηκαν βιολόγοι και με μεγάλες προϋπηρεσίες αλλά και πολλοί βιοεπιστήμονες με διδακτορικά κ 0 προϋπηρεσία...και μείναν και αρκετοί οί με μεγάλες προϋπηρεσίες απέξω.. Μην ρωτάς το γιατί C est lavie!! Αλλά το κλίμα και η αντιπαράθεση που προσπαθείς ν δημιουργήσεις, είναι αλλού... Αν έχεις κάτι καλό να πεις, πες το, ..αν ενοχλείσαι stay cool..και Kepp going..πάλι πες το να το βγάλεις από μέσα σου..Δεν φταίμε εμείς.. που διορίστηκαν στην μακρινή Ελλάδα..και ούτε ..ούτε.. ούτε.. Dead end φάση!! Και για να ξες..πέρυσι διορίστηκαν σε 50-55% των οργανικών κενών κ φέτος σε περίπου 60% ..Εσείς και οι υπόλοιποι στο 100%.. Τι θες τώρα; Να ψοφήσουν όλε οι κατσίκες του γείτονα; άει πάγεναι σαπερα.. αει..
Δική μου εκτίμηση μέχρι το 2.800 του Οριστικού πίνακα ΑΣΕΠ Γενικής. Στον εκκαθαρισμένο δεν ξέρω!
Για πε01 εχεις εικονα, με δεδομενο τα 55 κενα στις μεταταξεις?