0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά μη γράφετε ο,τι να ναι. Πότε πέρυσι είχε ανακοινωθεί επίσημα (με δελτίο τύπου στο σάιτ του υπουργείου και με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου τόσο κοντά στο γεγονός) η πραγματοποίηση 5250 διορισμών και μετά με νέα ανακοινώσει να άλλαξε σε 11700; Δηλαδή, είναι άλλο να ελπίζουμε οτι μπορεί να αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή και άλλο να γράφουμε ότι ‘οι διορισμοί θα είναι 10000 όπως τα λέγαμε αρχικα’.
Νομίζω και εγώ οτι το 5250 είχε προαναγγελθεί πριν βγουν οι οριστικοί, μόλις ολοκληρώθηκαν της ειδικής. Όταν έφτασε η ώρα ακούστηκε το 11700 το οποίο και ίσχυσε... Άρα μάλλον πάμε για 8..6, παρά για 10000, όσο και να θέλουμε να γίνουν παραπάνω
Συνάδελφε, είναι περίπου βέβαιο ότι οι διορισμοί θα είναι 8586. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν μια τεράστια έκπληξη. Μπορεί να γίνει; Εντάξει, τα πάντα γίνονται. Αλλα καλό είναι κανείς να μένει σε αυτά που ξέρει σίγουρα.
άρα δε γράφουμε ότι νάνετουλάχιστον ..ε?
Συνάδελφε, όλη η κουβέντα ξεκίνησε από ένα ποστ εχθές που έλεγε ‘Οι διορισμοί θα είναι 10000 όπως το λέγαμε αρχικά.’ Αυτό είναι ο,τι να ναι. Αν έγραφε ‘θεωρώ ότι μπορεί να γίνει κάτι και οι διορισμοί να αυξηθουν’, θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Αλλά να το γράφεις σαν βεβαιότητα μετά από επίσημες ανακοινώσεις, αυτό καυτηρίασε η gia.
το ότι νάνε το έκανες παράθεση στα δικά μου λεγόμενα, όχι της αντριανας αντριαναςας το αφήσουμε εδω να πάμε παρακάτω
Τα δικά σου λεγόμενα, που καυτηρίαζες την gia επειδή είχε καυτηριάσει την αντριανα. Ήταν αλυσίδα.
Συνάδελφοι, θέλω να μου λύσετε μια απορία (αν και λίγο εκτός θέματος). Μέσα στο 21' και μη γνωρίζοντας αν υπάρχει ελπίδα για διορισμό στον κλάδο μου, έκανα μια αίτηση για διορισμό σε άσχετη θέση δημοσίου και είμαι σε καλή θέση καθώς μου ζήτησαν να καταθέσω δικαιολογητικά. Αν διοριστω σαν εκπαιδευτικός και μετά βγουν και τα οριστικά της άλλης προκήρυξης μπορώ να αποχωρήσω και να επιλέξω την άλλη θέση; Δεν το επιθυμώ αλλά θα ήθελα να ξέρω τα δικαιώματά μου. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι μπορείς