0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει μετρήσει κάποιος πόσοι διορισμένοι στην ειδικη τον Μάρτιο του 2020 ως εεπ εβπ που είχαν δεύτερο πτυχίο εκπαιδευτικού διοριστηκαν πέρυσι στη γενική;Εκεί, η αλήθεια είναι, ότι τους ξέφυγε στο υπουργείο και δεν προέβλεψαν τον αποκλεισμό τους, με αποτέλεσμα κάποιοι να μεταπήδησαν στη γενική, αφήνοντας κενό ως εεπ εβπ.Αλλά πόσοι ήταν αυτοί; Ίσως αν υπήρχε πίνακας με δευτερα πτυχια των εεπ εβπ θα μπορούσαμε να το δούμε.
Για να μην παρεξηγηθεί αυτό που θα γράψω, θα πω αρχικά ότι ηθικά είμαι κατά του να διοριστουν κάποιοι δυο φορές σε τρία χρόνια, ενω άλλοι μένουν αδιόριστοι.Ομως, ο αποκλεισμός τους δεν είναι απλή υποθεση, καθως ο περιορισμός του ενός χρόνου είναι στην προκήρυξη κλπ. Δεν είναι απλό να αλλάξει εκ των υστέρων ιδίως οταν αυτό εχει ξεκάθαρο σκοπό να αποκλείσει από κάποιους ένα δικαίωμα που νομότυπα κατέχουν. Προφανώς λοιπόν, επειδή οι εν λόγω Ε
Αφού ρυθμιστεί ηθικά αυτό ώστε ο καθένας να παίρνει μόνο ένα διοριστήριο εγώ θα ήθελα να μου δώσει ο Μητσοτάκης και ένα από τα 36 ακίνητά του. Για να έχω κι από αυτά ένα αν γίνεται, το βρίσκω ανήθικο να μαζεύουν πολλά ακίνητα λίγοι και άλλοι να μην έχουν κανένα.
Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω το πνεύμα σας, αλλά ας είναι. Άλλωστε το τι θεωρώ εγω (ή εσείς) ηθικό δεν έχει καμία σημασία. Το τι είναι νόμιμο μετράει.
Συμφωνώ απόλυτα. Ωστόσο εννοούσα ότι το βρίσκω απίθανο να ρυθμιστεί.