0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο υπουργείο έχουν να λύσουν τον εξής γρίφο :1) Μείωση χρήσης ΕΣΠΑ για λειτουργία σχολικών μονάδων 2) Επέκταση ωραρίου ολοήμερου Ο μόνος τρόπος είναι να δοθεί η μερίδα του λέοντος των διορισμών στους πε70 Προσωπική εκτίμηση πε70 3100Δεν τους αγάπησε ξαφνικά έναντι των ειδικοτήτων ή της ειδικής ΥΓ: Μην ασχολείστε με το τι γράφουν σε αλλες ομάδες που δήθεν μίλησαν με τον ανθυποβοηθο του τάδε στελέχους κόμματος - Ξιδάκι
παντως εμένα τα παιδια απο το ewall 2500 μου ειπαν. Πε70 ειναι μεσα στα πράγματα
Σήμερα
Δάσκαλοι πάνε από 2800 έως 3300. Αυτό είναι το εύρος.
να το παίξουμε under η οβερ? Χαχαχαχα
Τα κενά στους ΠΕ70 είναι 4100 αν πάρει 3000 πάλι μένουν 1100 ακάλυπτα.
Θα το πω σε απλα Ελληνικα!Ελπιζω να καταλαβετε.Μαγικες σφαιρες και λοιποι που περιμενατε 10 000+ μαλλον καποιον κοροιδευατε! 8600 εγιναν με "μαγικο τροπο" και μην το δενετε και κομπο! Ναι ειμαι διορισμενος και ειλικρινα δεν με νοιαζει ποσους θα διορισουν, γιατι στην περιοχη μου δεν εχει κανενα κενο και και και! 600 σελιδες και ολοι κρεμεστε απο τον Patrea! Μεγας μεν, με ειλικρινεστατες και επικαιρες πληροφοριες, αλλα αν δεν δειτε ΦΕΚ διορισμου μην πιστευετε τιποτα!Αυτα απο καποιον με 17 χρονια ανπληρωσης και διορισμενο το 2021!!!Ξερω οτι καποιοι θα πειτε οτι οι διορισμενοι του 21 δεν θελουν και θα κανουν ασαφαλιστικα μετρα κλπ κλπ κλπ!Ο,τι και να κανουμε/νε η αποφαση ειναι ειλημμενη!Τρωγεστε με τα ρουχα σας!!!
Δηλαδή θες να μας πεις ότι δε θα γίνουν διορισμοί? Και συγγνώμη αλλά το υπουργείο γιατί το ανακοίνωσε ? Για πλάκα? Δύσκολο το βλέπω να μην γίνουν.