0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα λεγα καιρό τώρα... Για τις διευθύνσεις... Ότι δεν υτελειωσαμε ακόμη.. Κιρκη... Σου αφιερώνω Ρέμο....μα δεν τελειώσαμε εεε.....!!!ποσο δίκιο είχες σε όλα.. Και ας πεφταν ορισμένοι να μα; φάνε.... Έλεγα ότι σε λαρισα... Και άλλες; διευθύνσεις μαγειρεύουν καλά... Νομίζω σιγά σιγά αρχίζει και γίνεται ξεκάθαρο.. Καλο καλοκαίρι σε ολους και όλες... Πόσο συμφωνώ.....
Κλασικό αρθράκι esos... Απαισιοδοξία, μιζέρια και πεσιμισμος...Η κατανομή του Μπρατη δεν είναι τυχαία...
To esos το έχετε παρεξηγήσει… είναι το ανεπίσημο γραφειο τύπου του ΥΠΑΙΘ. Εγώ αυτό που καταλαβα από την ανακοίνωση ως δεδομένο είναι ότι ο χρόνος θα πάει λίγο πίσω και δεν είναι κάτι που αναμένεται από μέρα σε μέρα. Τα υπόλοιπα ούτε επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν κάτι από αυτά που ξέρουμε.
Σε τι το έχουμε παραξηγήσει;Εννοείς ότι είναι πιο έγκυρο από την υπόλοιπη πληροφόρηση που έχουμε;Έχει inside information, δεν πέφτει έξω ποτέ;
Μάλλον έπρεπε να είχα παραθέσει το ποστ του Logikos-3. Εννοώ ότι το esos κάνει πολιτική και αυτά που γράφει εξυπηρετούν κάποιο σκοπό. Εδώ ο σκοπός ήταν να δώσει την πληροφορία ότι ο χρόνος πάει λίγο πιο πίσω και να βάλει ένα ερωτηματικό στην πληροφορία του Μπράτη, διότι άμα έχουν σκοπό να κάνουν ανακοινώσεις μέσα Ιούλη, είναι πολύ νωρίς για να ακούγονται σε εθνικής εμβέλειας μέσα (Καθημερινή) πληροφορίες για την κατανομή. At least that’s what I think.
Στα λόγια μου έρχεσαι λοιπόν..
Τώρα έτσι θα πάει!! Εδώ κοντράρονται οι ΕΕΠ Ε