0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας.Αν και μόνιμος πλέον στην εκπαίδευση, πέρασα δύσκολα μαζί με χιλιάδες άλλους συναδέλφους.Όπως εσείς έτσι και εγώ ψαχνόμουν κάθε καλοκαίρι με τους διορισμούς.Με το ψάξιμο λοιπόν ανακάλυψα πως γίνονται οι διορισμοί.1. Για να γίνει διορισμός σε μια θέση αυτή θα πρέπει να δοθεί ως οργανικό κενό.2. Το οργανικό κενό δίνεται για μετάθεση.3. Αν το οργανικό κενό δεν καλυφθεί από μετάθεση, δίνεται για μετάταξη.4. Αν η θέση μείνει ελεύθερη και από μετάταξη, τότε δίνεται για διορισμό.Παρατήρησα στις δικές μου ειδικότητες τα εξής στοιχεία.1. Η εγκύκλιος διορισμών 2021 των ΠΕ81, ΠΕ82, ΠΕ83, ΠΕ84 έδινε για διορισμό τις παρακάτω θέσεις:ΠΕ81 - 29ΠΕ82 - 148ΠΕ83 - 60ΠΕ84 - 192. Η εγκύκλιος μετατάξεων 2021 (δηλαδή κενών θέσεων) μετά από μετάθεση, έδινε για μετάταξη τις παρακάτω θέσεις. ΠΕ81 - 29ΠΕ82 - 148ΠΕ83 - 60ΠΕ84 - 19Αν παρατηρούσα τα κενά των περιοχών για μετάταξη και τα κενά των περιοχών διορισμών, θα έβλεπα ότι είναι ίδια.Κοιτάζοντας λοιπόν την εγκύκλιο μετατάξεων 2022, οι θέσεις για διορισμό στις δικές μου ειδικότητες είναι:ΠΕ 81 - 16ΠΕ82 - 79ΠΕ 83 - 42ΠΕ 84 - 26Αν σε κάποιες από αυτές τις θέσεις γίνει μετάταξη, το νούμερο μικραίνει. Για να οριστικοποιήσει το υπουργείο τις θέσεις για διορισμό, μένει να βγούνε οι μετατάξεις. Ελπίζω να σας βοήθησα.Εύχομαι καλό διορισμό να έχετε.
Κοιτάξτε προφανώς για να είναι όλοι 1 Σεπτέμβρη στα σχολεία πρέπει μέχρι 20 βαριά 25 Ιουλίου να βγει κατανομή και καπάκι δήλωση περιοχών με 5 μέρες προθεσμία. Και έπειτα αρχές Αυγούστου μέχρι 14 ΦΕΚ με ονόματα για να έχουμε ορκωμοσία στο επόμενο πενθήμερο και συγκεκριμένα 17με 22 Αυγούστου.
Καλησπέρα. Υπάρχει μια φήμη ( διασταυρωμένη από 3 πηγές) ότι το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με το Εσωτερικών παλεύει ώστε να βρεθούν επιπλέον πιστώσεις. Αυτό γίνεται για να καλυφθούν πλήρως όλα τα οργανικά κενά. Γίνεται προσπάθεια για τουλάχιστον 1500 με 2000 θέσεις ακόμα. Θέλει υπομονή το πράγμα. Μακάρι η καθυστέρηση αυτή να βγει σε καλό.
Δεν παιζει να αυξηθει ο αριθμος των πιστωσεων.
Για να έχουν ολοκληρωθεί οι διορισμοί τέλη Ιούλη με αρχές Αυγούστου βέβαια, πρέπει η Κατανομή να βγει... χθες και όχι στις 20 Ιουλίου που ακούω εδώ...