0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι πολλοί συνάδελφοι που θα βγουν υποχρεωτικά σε σύνταξη τα επόμενα χρόνια:Ηλικιακή κατανομή των μόνιμων εκπαιδευτικών (Αναλυτικοί πίνακες)Οι πίνακες είναι από το 2019.
Οι πίνακες έχουν ηλικίες. Όχι χρονιά διορισμού. Κοιτώντας τη δικιά μου ειδικότητα, και στα 67 να συνταξιοδοτηθούν όλοι έχουμε μια πενταετία, τουλάχιστον, όπου θα έχουμε 300+ συνταξιοδοτήσεις.
Κατι τέτοιο υπολογίζω και εγώ, ότι μαζικές συνταξιοδοτήσεις θα έχουμε σε μια πενταετία περίπου, οι οποίες όμως θα αντισταθμιστούν εν μέρει με τον διαρκώς φθίνοντα αριθμό μαθητών.
οι νέοι διορισμοί είναι οι επόμενοι, του χρόνου.Οι φετινοί πάλιωσαν πια τόσο καιρό που τους προαναγγέλει!
Άρα σίγουρα πάμε για την άλλη εβδομάδα αφού σε αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει προγραμματισμένο υπουργικό συμβούλιο.
Εννουσε προσληψεις αναπληρωτων. Μιλησα με συμβουλο της πριν 5 λεπτα. Εκ παραδρομης λαθος.
1. ΠΥΣ2. Κατανομη3. Μετά από 15 μέρες έγκριση Οικονομικων4. Πρόσκληση διορισμου5. Μετά από 8 μέρες τα αποτελέσματα.Μηπως δε βγει κατανομή, αλλά τη δούμε κατευθείαν στην πρόσκληση διορισμού τέλος Ιουλίου;; Φυσικά κανένας δεν ξέρει, κανένας δεν έχει ενημέρωση απ το υπουργείο για το χρονοδιάγραμμα. Σημερα 4/7 δεν ξέρουμε καν αν πλησιάζουμε προς το 1.
Και εγώ μόλις, αυτό σκέφτηκα!! Όταν η Κεραμέως μιλάει για νέους διορισμούς, αναφέρεται σε αυτούς που θα γίνουν του χρόνου. Οι φετινοί, είναι πλέον γεγονός και .."πάλιωσαν" όπως λες.. Μόνο αυτό μπορεί να ισχύει.. δεν βλέπω κάτι άλλο που να έχει λογική ..απλά βιάστηκε το κορίτσι..