0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είναι σωστοί αυτοί οι πίνακες . Όχι επειδή έχουν μέσα την ειδική. Επειδη δεν είναι σωστοί. Πχ στους δασκάλους αν πάρω τη θέση που είμαι στους οριστικούς πίνακες έστω θέση x και αφαιρέσω 3700 που διορίστηκαν στην γενική, θα έπρεπε να είμαι ένα νούμερο μικρότερο του x-3700. Όμως σε αυτούς τους πίνακες είμαι νούμερα άρκετα μεγαλύτερο του x-3700.
Και ποιοι είναι οι σωστοί; Χαχαχα τι τραβάμε μέσα Ιούλη. Εν τω μεταξύ βρήκα αυτό: Επιπλέον ο νεοδιοριζόμενος οφείλει να υπηρετήσει στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ) για χρονικό διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών. https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/328963_diorismoi-ekpaideytikon-2020-anakoinothikan-ta-onomata-ton-dioristhenton-stin%3famp
5 χρόνια χρειάζονται για να πάρουν μετάταξη. Για άλλη προκήρυξη όπως της γενικής μια χαρά μπορούν φέτος.
Και εγώ αυτό θεωρώ ότι μπορούν κανονικά να διοριστουν στη Γενική φέτος, εκείνοι που διορίστηκαν στην Ειδική το 2020. Μήπως μπορούν και οι περυσινοι της Γενικής αν δηλώσουν παραίτηση... με το σκεπτικό ότι οι περιοχές φέτος θα είναι ενδεχομένως πιο κοντά στον τόπο συμφερόντων.
Της Γενικης πρεπει να περασει 1 χρονο απο τον διορισμο για να κανουν αιτηση για διορισμο.
Φαντάζεσαι? 8.600 μείον 4. 000 που ζητούν μετάθεση.. 4. 600 καθαροί διορισμοί..Φυσικά και δε θα γινει αυτό.. Το λογικό είναι μέχρι 11/8 που βγήκε το περσινό φεκ να έχουν βγει τα νέα φεκ.
Εκτός αν υπάρχει ρύθμιση που θα τους το απαγορεύει