0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ ευχαριστώ τον Πατρεα μόνο που με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα μετέφερε ακριβείς πληροφορίες. Και έμεινε μακριά από θεατρινισμούς και κατινιες. Και δεν έστελνε απειλητικά μηνύματα σε πμ σε όποιον δεν συμπαθούσε. Μπράβο του. Είναι αλήθεια αυτό που λένε : η Κατίνα και η πλατίνα, τον πρώτο χρόνο φαίνονται....
Θεωρώ ότι δεν θα εχουν αλλαξει οι αριθμοί σε σχέση με αυτούς που είχε δώσει στην τελευταία του ανάρτηση.Για να δούμε...
Αρχές Αυγούστου η πρόσκληση αιτησεων διορισμών...
Άρα θα πάμε μετά τον Δεκαπενταύγουστο, σωστά καταλαβαίνω; [Αποτελέσματα, ορκομωσία κ.λπ]
Περίπου... Δεν το είπε ακριβώς έτσι. Είπε μέρες ή ώρες. Ας ελπίσουμε μέχρι αύριο
Στη γενική όμως το 1900 δεν είναι λίγο, αν ισχύσει οτι κάποιοι κλάδοι θα πάρουν κάτι παραπάνω απο τα οργανικά τους;
Οι ανακοινωσεις στο υπουργειο γίνονται οπως γνωριζουμε απο 2 το μεσημερι και μετα . Οποτε ολοι μας ειμαστε φανταζομαι με refresh. Το μαρτυριο τελειωνει για ολους.
Νομίζω οτι έχεις καταλάβει οτι δεν είμαι εριστική και προκλητική τόσο καιρό. Επιμένω σε κάτι γιατί ισχύει με μαθηματικά νούμερα.Ανήκω λοιπόν στους ΠΕ04.04, είμαι μέσα στα κενά για διορισμό αλλά δε θα καλυφθούν όλα και βλέπω ένα άρθρο για 20 παραπάνω θέσεις στους ΠΕ04. Ξέρω λοιπόν οτι δε θα καλυφθεί ο κλάδος μου αλλά αυτομάτως λέω.... λες; να πάρουμε 400 θέσεις αντι για 389 των μετατάξεων ή το 60% αυτών που ακούγεται; Να δώσει σε όλους τους ΠΕ04; Οπότε γνωρίζοντας οτι αυτό αποκλείεται να γίνει και ο,τι αφορά ένα μέρος απο το 4 μέρη των ΠΕ04, σκέφτομαι μήπως θα έπρεπε να διευκρινίζεται για να μη νομίζουν οι υπόλοιποι οτι γκρινιάζουμε άδικα...Οπότε σε ευχαριστώ που έχεις καταλάβει οτι μας αδίκησαν πέρυσι και μάλλον θα μας αδικήσουν και φέτος αλλά όπως εγώ διαβάζω τις αγωνίες όλων, έχω δικαίωμα να εκφράζω και τη δική μου.Ευχαριστώ